3 reaktioner på ”Intervju i senaste Måbra-tidningen”

  1. "För mig är yoga den bästa pensionsförsäkringen. Jag ser fram emot att bli en vig och stark gråhårig dam som kan stå på händerna, säger Karin Björkegren Jones." Ytterst klokt och sympatiskt sagt! 🙂

  2. Apropå vuxenkonfirmation… det finns i svenskakyrkan nåt som heter katekumenat, konstigt ord, men det är en "samtalsgrupp", helst i blandade åldrar och bakgrund, som träffas och samtalar om Livet. Om tvivel, tro, besvikelser, rädslor, lycka ja allt det som livet kan innehålla. Och man speglar varandras livsberättelser i olika berättelser i bibeln. Jättespännande och man lär sig mycket om sig själv och många pusselbitar faller på plats i ens historia genom de andras berättelser… Vill man så kan "kursen" avslutas med dop eller konfirmation…
    Allt Gott! Marie/Norrköping

  3. @healthywealthywellness, tack. Men visst är det så man vill åldras?!
    @Marie, tack för informationen. jag skickade ett mejl till kyrkan här i Båstad för några dagar sedan och nu väntar jag på svar. Kanske är det "ålderdomen" som sätter in. jag känner att jag vill veta mer om bibeln. Så kan jag därifrån bestämma. Jag vill verkligen sitta och prata om livet och härligt att höra andras betraktelser. Livet ska levas, så missförstå mig inte. Inte intresserad av enkom navelskåderi. Allt gott til dig Fina Marie. träffade din syster, oj vad lika ni är.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *