Jag har flyttat till en alpby

I fredags gick ett flyttlass ner till Båstad. Fast, jag måste först börja med att säga att min vecka från att jag kom hem ifrån Indien varit otroligt händelserik. Min snart nittonåriga dotter har flyttat hemifrån, och jag har blivit sambo med min man och faktiskt styvmamma på riktigt åt min bonusson. Det är ju bara det ganska omvälvande och stora grejer. Jag menar när man får sitt lilla barn, tänker man att det är så långt tills hon står på egna ben. Men herregud tiden har verkligen flugit fram. Nu står hon här och är flygfärdig. Hon är stor. Hon kan bo själv, det DET var så otroligt långt borta när jag satt vid hennes sängkant kväll efter kväll och sjung vaggvisor, När trollmor har lagt… och min egna sång om lilla MiraStina och läste saga. Men nu har hon flyttat hemifrån. Min lilla MiraStina har flyttat hemifrån.
Men också i fredags åkte ett flyttlass ner till Båstad och vår fina fina lägenhet där. Vi gick som på moln jag och Ray.
Båstad kan man ju tänka är så mycket en sommarstad, men näe. Hon är så fin i sin vinterskrud. Det kändes som om vi bodde i en alpby. Båstad är omgärdat av kullar och nu på vintern är kullarna vita. I träden hänger ljusslingor och folk hälsar så trevligt på en när man vandrar gatan fram. Hela Båstad är så trevligt. Folk är kontinentala. Och jag känner verkligen att jag trivs.
Nu börjar mitt nya liv, när jag ska pendla Sthlm-Båstad. Och jag börjar med en helgkurs 7 januari och en retreathelg på TorekovSpahotell 21-23/1-2011.
Ni är alla välkomna, läs mer på min hemsida www.yogavita.se

3 reaktioner på ”Jag har flyttat till en alpby”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *