Kvinnoyogaretreat i mars 2011

Det är så kul att novemberresan till Goa är slutsåld. Så nu finns det möjlighet att åka med i mars. Tänk vad skönt att fylla på energidepåerna med lite sol, värme, salta bad, och yoga inför våren i Sverige. Mars är ju också en lång månad när kroppen och själen just brukar längta efter lite sol på näsan.
Här finns det information om resan:

http://www.inshapetravel.se/resmal/indien/indien_karinbjorkegren.asp

2 reaktioner på ”Kvinnoyogaretreat i mars 2011”

  1. Jag tycker Kerala är jättehärligt, också. men Goa, är så lätt att vara i som västerlänning.. Men jag skulle gärna ha yogakurs i kerala. jag var där med min dotter för nio-tio år sedan. det var en jättehärlig resa. Så om du inte varit där så tycker jag att du ska åka dit.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *