femton år senare

Efter vårt möte, fick jag vänta tretton år på min man. Det var det nog värt, vi var nog tvungna att lagras lite. Men man får en andra chans, så den här texten stämmer ju inte riktigt. Men när man får chansen ska man se till att ta den. Jag är så glad för det.

fan, fan fan – av Thåström

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Min egen rad: Till alla er som längtar efter kärleken. Man vet när den är där. Då ska man grabba den. Och gammal kärlek rostar aldrig, det stämmer. Om inte häng upp en kärleksbild i, hm var det nordvästra hörnet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *