lyckligibåstadPå Pomonaallen ligger min fina fina yogastudio. På måndag öppnar den för klasser. den här veckan har jag bara pysslat och städat och vädrat ut gammal vinterluft och vinterlukt. Köpt blommor och fixat.
Den här sommaren hyr jag också huset som min studio ligger i. Det är så fint att jag vill gråta. Vi har två våningar, känns som om rummen aldrig tar slut. Vi har trädgård och utemöbler. Huset är så fint möblerat.
Just nu är det rena rama lyckan.
Jag somnar klockan nio och vaknar sex och går upp och yogar i min studio.
Jag har ett bra liv.
Jag är lycklig.
Jag är lycklig i Båstad.
Gå in på den hemsidan förresten www.lyckligibastad.se. Det är min kompis Lenas fina ställe strax utanför Båstad. Missa inte det, om du har vägarn förbi Båstad.

2 reaktioner på ”lyckligibåstad”

  1. Åh det låter finfint. Och tänk att jag också ska få se den sen. Din fina studio! Hoppas du haft en fin midsommarhelg! kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *