Idag, kl 20.32 för 18 år sedan

föddes Mira Stina Nicholasdotter Björkegren på Abc-kliniken på Södersjukhuset.
Min idag myndiga dotter. En väldigt speciell dag. Jag kommer ihåg varje minut från då. Det var som att tiden stod stilla och jag kunde inte förstå att vardagen och livet rullat på för de flesta. Det hade ju skett ett mirakel, mitt MIRAkel. Kan det finnas ett större här och nu-tillfälle?
Man är bara tvungen att vara precis där man är i värken, efter värken, före värken, igen och igen, tills man efter en lång och smärtsam förlossning – få ut det lilla livet. Oj, vad hon var vacker. Den vackraste lilla ungen som någonsin fötts och jag är så klart helt objektiv. 🙂
Och nu är hon stor, i höst röstar hon. I vår går hon ut skolan.
Det är stort, det känns idag.

4 reaktioner på ”Idag, kl 20.32 för 18 år sedan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *