Född 2010

Gott nytt år.
Det har tgit mig lite tid att komma hit. Dels blev jag väldigt sjuk efter nyår och låg däckad i feberångor, sedan har jag väldigt mycket att göra just nu. Letar små blivande människor, som ska födas under 2010. Se min efterlysning:

Efterlysning
För en dokumentär i SVT söker vi gravida kvinnor/blivande mödrar som ska föda/adoptera barn 2010 och som kan spegla dagens Sverige. Målet är att barnen och familjerna följs under femton år, från vagga till moppe. Vi följer familjer tills barnen går ut grundskolan. I början kommer programmen kretsa mycket kring föräldrarna, men efter hand fokuseras det mer på barnens liv. Familjerna har när som helst rätt att dra sig ur projektet. Tanken är att visa ett program om året i 15 års tid. Programidén har redan landsatts i Storbritannien, där ”Child of our time” startade år 2000 i BBC, och följer barn födda samma år i 20 års tid. Ett liknande projekt är ”Jordbrosviten” av Rainer Hartleb, en serie dokumentärer där barn i Stockholmsförorten Jordbro följdes under en längre tid

Vi söker cirka 10 familjer och vill hitta allt från ensamma mamman,storfamiljen, unga familjen, äldre blivande föräldrar, bonusfamiljen, stjärnfamiljen, invandrarfamiljen till adoptivfamiljen.

Se mer info: http://gd.se/noje/nojesnytt/1.1670495

Är du intresserad, eller bara har frågor mejla mig på: karin.bjorkegren@telia.com

Så sprid gärna vidare.

Men jag vill också passa på att lyckönska all det nya året. Ett kraftår. Vi går ut ur buffelns år och in i tigerns nån gång där i mitten på februari. Jag är ingen expert. Men man kan väl gissa. Vi går från sävlighet till kraft och styrka. Så jag hoppas ni vilat under julen, för nu åker vi!!!

7 reaktioner på ”Född 2010”

  1. Japp, nu åker vi!
    Tycker mej anat att något stort och kraftfullt är på gång dethär året – det ligger liksom i luften.

    Lycka till med TV-projektet!
    och krya på dej 😉

  2. Här i Japan har de uttryckligen förevisat det kommande årsbytet. Upp på scenen med en livs levande kalv som överlåter året till en tigerunge.

    Må alla få ett starkt yogaår!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *