yoga för livet

Jag är en lycklig kvinna. JA, det är jag. Boken har tagit form. Den kommer ut till våren. Det är så härligt och jag är så glad att jag får använda mitt språk och mina tankar om yoga OCH att de får bli en bok – en bok till. Tack universum, tack.

11 reaktioner på ”yoga för livet”

  1. Kul, jag ser fram att den släpps! Jag är en ny läsare på din blogg (utan profil ännu). Har alla dina/Vivecas vidofilmer o yogar på Atamayoti, och sedan 1 år FÖRÄLSKAD i astangayogan. Har hört att Du ibland kommer till Atamayoti o ger klasser där, stämmer det?

    mvh
    /susanne

  2. God morgon ! TACK för en underbar helg du hade för oss i Jakobstad !Hoppas du kommer flera gånger. Och GRATTIS till nya boken !

  3. Tack alla fina, att ni skickar så snälla hejarop. Jag tar in dom och stärker min ryggrad!!! Jag har tyvärr ingen yogastudio i Stockholm. Mi fina lilla studio ligger i Båstad och där har jag klasser hela sommaren, från midsommar fram till slutet av augusti. Ibland hoppar jag in och vikarierar på Atmajyoti, när någon är sjuk. Jag brukar själv träna antingen hos Viveka Blom på http://www.atmajyoti.se eller på wwwinabalance.se hos naomi grosin. Så susanne vi kanske ses i shalan, eller i omklädningsrummet. Har man tur har jag kanske min finaste yogavän med mig, min allergisäkra lille pudelpojke Pino. Kram

  4. Grattis! Det är underbart när man får första råkopian i hand efter ett intensivt arbete. Ser fram emot att ta del av dina tankar.

  5. Härligt! Ser redan fram emot att få läsa den! Gillade såklart din förra bok väldigt mycket. Tack! Universum har också fattat grejen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *