det här är lycka för mig

Morgonstund i min fina fina yogastudio Yogavita i Båstad. Solen som sipprar in genom fönstret och som värmer en morgontrött kropp.

Det är lycka för mig att ta min nyinköpta begagnade cykel och cykla tidig, tidig morgon till min studio för att göra min egen yoga. Min alldeles egna yoga, en stund för mig själv i min egen studio. Byn sover fortfarande och jag har lämnat älsklingen sovandes hemma.

Efter mitt egna pass cyklade jag förbi bagaren. Båstad måste ha Sveriges bästa bagare. Här står morgonsrocksklädda människor i kö på morgonen för att handla frallor, danskt rågbröd, kanelbullar och wienerbröd efter ett dopp i havet.

Jag älskar livet här. Har hyrt ett jätte fint ställe. Två små hus, en fin trädgård med utsikt över bukten. I morse sprang en rådjursmamma över trädgården med sina två små bambis. Vi bor som på landet, Fast det är bara fem minuters cykelväg från byn.

Jag är lycklig.

4 reaktioner på ”det här är lycka för mig”

  1. Min känsla av lycka kommer tillbaka när jag läser din sista rad. Tack för att du var den som fick mig att uppleva lugnet i den lyckan idag.

  2. Hej! Jag upptäckte din blogg alldeles nyss då jag googlade på "yoga" och "överrörlig" eftersom jag själv ska göra ett inlägg om just de två sakerna i min egen blogg. Vilken fin blogg du har! Den kommer att få vara med i min bloggs länklista och så ska jag tipsa andra yoginis att besöka den.
    En annan sak är att jag hörde ditt namn nämnas alldeles nyligen på ett forum för gravida på nätet, så jag hade tänkt kolla upp den gravidyoga-DVD som någon tipsade mig om som du är instruktör i. Jag är själv gravid men bara i 10:e veckan än så länge. Men har yogat sedan 4,5 år tillbaka och vill inte ta en lång yogapaus om jag inte måste, men har samtidigt oerhörd respekt för min kropp och söker därför en kunnig instruktör som kan leda mig genom passande asanas. Själv jobbar jag lite både ideellt och för en gymnastikförening som yin yoga-instruktör, trots att jag inte gått någon utbildning – ännu! Men det kommer har jag tänkt.

    Uj vad lång kommentar det blev , men jag tycker det är en fin del av ens yogautövande liv att kunna inspireras av andra yogautövare. Jag hoppas du har en härlig sommar och jag kommer följa din blogg i fortsättningen.

    Hälsningar,
    Maria Engström, Umeå

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *