En glad måndag

Idag är jag trött. Men glad. MYCKET GLAD.
Jag får skriva en bok till. Fick besked idag av min fina förläggare Susanne Trygve. Ett mycket glatt måndagsbesked. Ni får reda på sedan vad den ska handla om, men ni kan nog räkna ut ämnet… yoga.

Och jag är på teachertraining med Alexander Medin, så nu blir det nog korta inlägg från mig.
Men…
Om man är sugen på att höra min röst och mina tankar om yoga, så gå in på länken nedan. Jag blev intervjuad av finsk radio när jag hade min helgkurs i Vasa och Jakobstad.
Varför tycker man alltid att man låter larvig när man hör sin röst?

http://arenan.yle.fi/toista?id=2178893

8 reaktioner på ”En glad måndag”

  1. Grattis till att du får skriva en bok till om yoga! Vilken kanonstart på denna vecka. Själv inledde jag dagen med att anmäla mig som arbetslös lärare. Nu får jag förkovra mig i ashtangaövningar om dagarna. Tur att jag har din fortsättnings-dvd att följa och inspireras av. Din intervju med radio X3M gav en fin bild om yogan. Fängelseprojektet lät intressant. Yogan passar lika bra som qigongen för att stötta kvinnornas fängelseliv och tiden därefter.

    Ha en inspirerande vecka!
    Susanne

  2. Vad roligt med en till bok från dig. Din förra var som sagt toppen. Skulle kunna ringa till den dock som till mobiltelefonen för den har en tendens att ha egna ben den där boken:). Lycka till och hoppas den kommer snart!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *