Yoga i Båstad

Så här ser min fina fina lilla yogashala i Båstad ut. Min vän och tillika inredare Lena Mölder från Lycklig i Båstad, har med enkla medel inrett med loppisfynd och egendesignade möbler. det är så fint, så jag vill typ bo där…

Snart börjar sommarsäsongen och jag känner stor glädje att återigen få ställa mig i min fina yogastudio och hålla lektioner. Jag älskar närheten till havet. Jag älskar Båstad, eftersom det är en blandning av allt, litet och stort. Hav och natur, blandat med närheten till disco, om man skulle vara sugen på det. Allt finns på cykelavstånd, vilket hjälper en snart 45 årig kvinna utan körkort.
Kom och yoga hos mig i sommar, gå in och kolla på min hemsida http://www.yogavita.se/ Hemsidan är under ombyggnad, så den är inte riktigt klart. Men sommarschemat är utlagt.

Om shanti

5 reaktioner på ”Yoga i Båstad”

 1. Så kul att jag hittade hit! Även jag en medelålders kvinna som fann yogan i höstas och är nu helt såld. Det är verkligen en resa i kropp och själ och jag älskar min kropp mer o mer! Har blivit medveten om och känner min kropp på ett helt annat sätt nu. Går till min klass 1 gång i veckan och yogar hemma på mornarna. Köpte din bok för en tid sen, så vackra bilder och inspirerande! Och det var särskilt kul att jag fick se en kompis från högstadietiden i den, hon var lika vacker nu son då… Allt gott till dig! Marie

 2. Vilken underbar shala! Förstår att du helst sov över också 🙂

  Fin ny hemsida också! Och jag kollade redan in sommardatumen, kanske kanske jag hälsar på 😉

 3. Vad kul att hitta din blogg och hemsida! Ja! din shala ser verkligen fin ut. Det är så mycket enkalre och skönare att yoga i en vacker omgivning ( även om det ju ska funka var som och när som). Jag ska kika vidare på din blogg! Båstad är vackert! Håller med! Mina bonusbarn bor där och vi i Ramlösa så jag är där emellanåt. Namaste! Ulrika på Be Happy

 4. Jag är så himla glad för min fina lilla yogashala. mer bilder kommer när jag blivit lite mer teknisk. Kul att ni också tycker den är fin.

  Marie: vad kul att du hittat yogan. Hppas vi ses i nåt yogasammanhang.
  Nina: ja, kom förbi i sommar. kanske är gravidyogalärarutbildningen något för dig, som jag precis lagt ut? Du får gärna tipsa andra yogalärare om den kursen.
  Ulrika: Lisen Sundgren pratade om dig, kom ihåg Be happy. Vi kanske kan samarbeta? Vi Båstadbor.

 5. 168MOTEL,臻愛,依蝶,東楓,桂林,水漾,開漳聖王廟,天池檜谷,長青祠,仙溪,不老溫泉,城隍廟,皮影戲,荖濃溪,觀音山,中山公園,壽天宮,寶來溫泉,石洞溫泉,月世界,太陽谷,大世界,靖王墓,橋頭糖廠,大瀑布,大鬼湖,小鬼湖內門,南海紫竹寺,錫安山,雞冠山,新養女湖,旗山老街,文物館,運動公園,穎達生態農場,歷史展示區,鵝鑾鼻,高爾夫球場,保力林場,四重溪,森林遊樂區,台鳳高爾夫球,蛤板灣沙灘,沙馬基島,社頂自然公園,八大森林樂園,佳樂水,龍鑾潭,白水泉瀑布,曹公祠,竹林,岩玄華山文化院,桃源溫泉,鳳儀書院,世紀大峽谷,海洋生物館,森林遊樂區,關山落日,南灣海水浴場,後壁湖,烏石鼻海岸線,海灣風景區,國家步道,阿里史冷泉,頭城老街,澳花瀑布,石觀音寺,大溪漁港,東澳灣,溫泉公園

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *