yoga med mig

efter ett långt uppehåll börja jag nu boka in (och boka om) yogaworkshops. Först ut är Skåne och Växjö. Känns väldigt kul och faktiskt nästan lite spännande. Längtar efter att träffa er.

Älskar också att jag startar i Skåne. I nio år drev jag yogastudion Yogavita i Båstad. Det är nu åtta år sedan. Jag är så glad och tacksam att en av Yogavitas yogaelever Carin Jönsson som driver Sans och balans i Viken varje år bjuder in mig att hålla i yoga. Då får jag min Skånelängtan stillad.

27-30/8 kommer jag alltså till härliga Sans och balans i Viken och håller i yoga. Du är så klart välkommen att boka in dig på hela helgen. Den här workshopen har fokus på yang & yin. För att uppnå full balans behöver vi både aktivitet och lugn. Ashtangayoga står för aktivitet och yin för lugn, ro och reflektion. 
Du är välkommen att gå hela helgen eller plocka ut valda klasser.

PROGRAM
Torsdag 27/8 kl. 18.00 – 20.30 Yang, Yin & Meditation
Fredag 28/8 kl. 17.00 – 19.00 Ledd Ashtangayoga
Lördag 29/8 kl. 08.00 – 10.00 Ledd Ashtangayoga / Mysore
Lördag 29/8 kl. 10.15 – 12.00 Yinyoga och guidad meditation
Söndag 30/8 kl. 08.00 – 10.00 Ledd Ashtangayoga / Mysore
Söndag 30/8 kl. 10.15 – 12.00 Yinyoga och guidad meditation

HÄR HITTAR DU mer INFO om workshopen i Skåne OCH ANMÄLER DIG

4-5/9 kommer jag till Växjö och fina yogastudion. Jag var där förra året och måste säga att det var en så positiv upplevelse. Så fin studio, så gulliga lärare. Den här workshopen har blivit ombokad flera gånger, men nu ska den banne mig bli av. Så kul. Hoppas vi ses.

Schemat i Växjö:

Fredag 4/9 kl 18-20.30 After work Yoga

Vi behöver lära oss att pausa och att tillåta kroppen att landa och att hitta in i livets mellanrum. De där skarvarna före och efter aktiviteter eller stunden mellan en in- och utandning. Ögonblick när allt är stilla. När du hämtar kraft. Känner du att det går för fort i ditt liv? Att det kanske innehåller för mycket stress och oro? I den här workshopen blandar Karin yinyoga, med lugnare form av yoga, andningsövningar och avslutar med en guidad meditation för att vi ska hitta in i oss själva och våga landa lugnt och i ro.
Yogan är som en verktygslåda där man kan plocka ut det ena verktyget efter det andra för att hitta stillhet. Vi kommer att utforska flera tekniker.

Lördag 5/9 kl 10.00-12.00  Yoga för att boosta lymfsystemet och sköldkörteln

I december 2019 kom Karins bok Balans naturlig väg till en friskare sköldkörtel ut. Ett par år tidigare publicerades Karins bok Omstart som handlar om lymfsystemet. Både sköldkörteln och lymfsystemet tar stryk när vi lever i stress. I den här workshopen kommer vi att göra yoga för både sköldkörteln och för att väcka lymfsystemet.

Lördag 5/9 kl 13.00-15.00 Knip Yoga

Lär känna ditt underliv! Med erfarenhet från sina fulltecknade knipworkshoppar har hälsoprofilen, författaren och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok ”Knip för bättre hälsa” med flera nya kapitel och ännu mer knipfakta. Förutom knip-kapitlet kan du läsa mer om yonimassage, hormoner och hur du gör din egen snippolja, samt få viktiga råd om hur du tar hand om ditt underliv. I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar.

HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG till workshopen i Växjö.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *