meningen med livet

När jag började blogga nån gång 2009 döpte jag den här bloggen till Yoga, mat och meningen med livet. Jag har nog alltid varit väldigt intresserad av den frågan. För vad är meningen med livet? Det verkar vara så olika och kanske förändras tankar när vi åldras och när vi utsätts för tuffa saker i livet. När jag sommaren 2012 fick diagnosen hormonell och inflammatorisk bröstcancer så kom mitt liv att handla om precis det, alltså om Yoga, mat och meningen med livet.det var liksom min drivkraft. Ändå lite märkligt, eller hur? Jag ska sätta mig med mina svar och se om de ändrats. Om jag tänker och känner annorlunda idag.

Men innan, alltså i början så fick ni läsare av den här bloggen möjlighet att varje söndag få era svar publicerade i den här bloggen. Tycker fortfarande att det är en bra ide. Eller vad säger ni?

Vill du får dina svar publicerade hos mig? Mejla mig dina svar på följande frågor och skicka med ett foto till karin.bjorkegren@telia.com

Namn:

Ålder:

Yrke:

Civilstånd/Familj:

Bor:

Vad är meningen med livet?

Känner du dig nöjd med hur ditt liv hittills utvecklats?

Vilken är din livsfilosofi?

Om du skulle ge en ung tjej ett råd, vad skulle det vara utifrån din egen erfarenhet av livet. Vad skulle det vara?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *