vilka är de där kvinnorna?

”Det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra.” Jag tror du hört och läst den meningen många gånger och ändå får man liksom aldrig reda på vilka de kvinnor är. Alltså De som inte hjälper andra kvinnor. De kanske har hamnat i helvetet? Men allvarligt. Jag läser ofta just det uttalandet av än den ena, än den andra kvinnan. Alla kvinnor verkar ha träffat på minst en sån här kvinna i sitt liv. Alla nickar igenkännande när mening kommer upp och man ska prata om de här kvinnorna. Och ändå har man aldrig fått ett ansikte på en sån kvinna.

Jag har heller aldrig hört en kvinna komma ut och säga, jag är en sån kvinna som förväntar sig att andra höjer mig, men själv stänger jag grinden för kvinnor på väg upp.

Jag skulle vilja veta hur ni tänker om det? Vilka är dina tankar kring uttrycket. Har alla en sån kvinna i sig? Är det därför ingen kommer ut, eller anklagas för att vara en kvinna som trycker ner andra kvinnor. Hur tänker ni. Se klippet med relationsexperten Iyanla Vanzant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *