gravidyogalärarutbildning

jag får så många frågor om hur blir jag yogalärare och så vidare. Jag har ju inte koll på alla utbildningar som finns nuförtiden. Så tyvärr kan jag inte riktigt svara på vilken som skulle passa dig bäst. Men det känns så kul att nu kunna skriva det här. Att från och med nu kan du gå Sveriges bästa gravidyogalärarutbildning och det allra roligaste är att jag är med i lärarkåren. IN OCH LÄS OCH ANMÄL DIG TILL DEN HÄR

Det här är en utbildning och fördjupning för dig som vill undervisa i Gravidyoga och/eller är intresserad av gravidyogans fantastiska verktyg.  Alla lärarna på utbildningen har lång erfarenhet i sitt ämne. Flera av dem har även jobbat med annat genom åren som ger en djupare dimension i det de förmedlar och ger vidare.  Vårt mål är att du som elev ska känna dig trygg i lärarrollen samt ha alla verktyg du behöver för att kunna möta de gravida och deras partners. Vi använder oss av yogans djupa och flertusenåriga filosofi och tittar även in på den västerländska medicinen. 

Del 1: 2 oktober-6 oktober 

Dag 1

Presentation och förväntningar, Yogalärarrollen

Vad skiljer Gravidyogan från övrig yoga, Ujjayi-andning

Dag 2

Föreläsning med barnmorska – Förlossning och eftervård

Oljor, bristningar, knipövningar, könet

Dag 3

Anatomi, Biomekanik

Rehab, Förlossningsskador

Dag 4

Gravidyoga, praktik, asanas

Yogans inställning till graviditet

Foglossning, förstoppning, illamående

Dag 5

Avslappning, meditation, förlossningsförberedande

Del 2: 16 november-17 november

Uppföljning, repetition, examination

Pris: 

15 300 kr (Faktura mailas efter anmälan, kan delbetalas vid behov).

Förkunskaper: 

200 h yogautbildning eller minst 5 års regelbunden yogapraktik.

Anmälan: 

Maila din anmälan till info@mmyogastudio.com 

Berätta lite om dig själv och varför du vill gå utbildningen.

Sen bokar du din plats här. 

Vi mailar en faktura som betalas senast en vecka innan kursstart.

Avbokning: 

Mer än 2 veckor före start: 1 500 kr

Mindre än 2 veckor före start: 50 % av den totala avgiften återbetalas.

Ingen återbetalning för avbokningar på dagen före kursstart eller senare.

Våra fyra huvudlärare

Mia Lindén

Under sin fleråriga yogalärarutbildning i Ashtanga yoga fick Mia även en utbildning i Gravidyoga som hon sen jobbat med i 20 år. Hon brinner för pedagogik och att dela med sig av sina kunskaper till andra med samma intresse. Genom åren har hon mött många kvinnor som har haft stor nytta av Gravidyoga och hon använder även sina kunskaper som PT, danspedagog och dansare för att kunna ge de blivande mammorna bra verktyg under graviditeten, vid förlossning och som förälder.

Tidigare har Mia haft en dansskola i 10 år men 2013 startade hon Mias Yogastudio som sedan blev MM Yogastudio där hon nu är delägare.

Yogalärare, journalist och författare: Karin Björkegren Jones

Karin har sedan 1990 frilansat som journalist för ett flertal hälso- och livsstilstidningar. och varit chefredaktör för ett editionerat kvinnomagasin. Karin har gått yogalärarutbildningar, själv haft gravidyogalärarutbildningar och studerat yoga för flera av de internationellt framgångsrika yogalärarna. Karin håller populära workshops i yoga, bäckenbottenträning och hur man tar hand om sitt lymfsystem. Hon har också producerat ett antal yoga- och instruktionsdvder och skrivit ett flertal böcker om yoga och hälsa.
http://www.karinbjorkegrenjones.se/

Barnmorska och akupunktör: Helena Maass

Helena är barnmorska men har jobbat med att möta och stötta människor i olika vårdsammanhang i över 30 år., t ex som sjuksköterska med för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Som barnmorska på barnmorskemottagningar, ungdomsmottagning och olika förlossningsavdelningar. Under ett antal år arbetade hon som hembarnmorska i Stockholm. Sedan 4 år tillbaka  jobbar hon som diplomerad akupunktör och driver Mälaröarnas Akupunktörklinik på Ekerö.

Under det sista året har hon föreläst på Barnmorskeprogrammet i Stockholm och Västerås.

”Att få en kvinna att känna att hon äger sin graviditet och sin födsel, och att det är hon som bäst känner sina behov under graviditeten, och att hon med rätt stöd har all kunskap hon behöver med sig för att kunna föda sitt barn. Det är otroligt inspirerande.”

http://www.malaroarnasakupunktur.se/

Naprapat och Personlig tränare: Silje Vik Vilval

1 reaktion på ”gravidyogalärarutbildning”

  1. tulle Rosenkjaer

    Hej!
    Hittade info här om gravidyogalärarutbildning. Gäller detta år 2022??? – Hoppas! Jag är yogalärare sedan 15 år tillbaka- och super intresserad av att börja undervisa i gravidyoga. Annars- något tous om utbildning som håller hög kvalitet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *