salongen

du har väl inte missat att jag startat en salong. Jag bjuder in spännande föreläsare till min lokal på Hornsgatspuckeln. Jag har förstått att vi har behov av kvinnorum, mindre rum där vi kan prata och lyssna på varandra. Få tips och råd, och kanske prova nya saker. Jag hoppas och önskar att att alla går från Salongen och känner sig stärkta och inspirerade och med en känsla av att det är möjligt. Möjligt att förbättra sin hälsa, en skön känsla av att vilja ta hand om sin egen hälsa och med ny kunskap, kanske till och med urgammal kvinnokunskap som fallit i glömska. I salongen är vi inte fler än 20 inbjudna. Jag vill att känslan ska vara intim och nära.

26/5 SNIPPSAUNA För ett par veckor sedan gjorde jag min första Snippsauna och nu vill jag ge dig, max tio personer möjligheten att träffa Rebecca Tiger aka Wildherbarista på Instagram, som tagit trenden med Yonisteam till Sverige. Behöver jag säga att jag redan beställt en specialgjord snippsaunastol av Rebecca?

Rebecca döpte behandlingen till Snippsauna då hon bara använder nordiska örter. I Usa är yonisteaming en populär behandling som ges på både skönhetssalonger och mödravårdscentraler. Snippsauna är bra mot olika sorts underlivsproblem som torra slemhinnor, förlossningsskador, menssmärta men är också en avslappnande stund för dig och din snippa. Metoden är inget nytt utan användes förr i Norden, men har tyvärr glömts bort. Kom och lyssna på när Rebecca berättar om bakgrunden till behandlingen och testa hur det går till.
Och ps ingen visar underlivet vid Snippsauna.

För mer info, gå in på Rebeckas hemsida www.snippsauna.comPris: 500 kr
Anmälan sker till mig: karin.bjorkegren@telia.com för vidare info

4/6 BÄCKENET I SIN HELHET Vill du ha mer kunskap om ditt underliv? Veta mer om Pelvic release och om hur man kan bli av med spänningar i sitt underliv? Då ska du komma på föreläsningen med Sara Gustafsson som jag bjudit in till min Salong.

Alltför länge har vi delat upp kroppen i olika delar, fokuserat och specialiserat oss på specifika kroppsdelars hälsa eller ohälsa. Vi har letat efter förståelse i diagnoser och svar i symptomlindring, även inom komplementärvården. Men vad är egentligen smärta? Vad är ohälsa? Vad är en diagnos? Och vad beror alla dessa på? 

Sara Gustafsson har sedan 9 år tillbaka jobbat specifikt med avslappning och stärkande av kvinnors magar, bäcken och underliv, främst genom massage och hälsorådgivning. De senaste åren har hon jobbat mer och mer med helheten och driver idag, tillsammans med en kollega, mottagningen HögalidHälsan som sätter just Helheten i fokus. För du kan inte bli helt fri från smärta eller ohälsa om du inte ser till vad som pågår i hela dig. Hur hänger torra slemhinnor ihop med spänningar i fötterna och benen? Hur kan mensvärk försvinna genom kostförändringar? Vad har ryggvärk med magmassage att göra? Vad har tillit att göra med samlagssmärtor eller minskad lust? Hur kan en hormon- eller kopparspiral påverka din rörlighet i höftpartiet? Vad finns det för samband mellan hormonella obalanser och dolda virus? Välkommen till en föreläsning där vi tar upp det mesta om det mesta som rör vårt välbefinnande. Du går härifrån med nya insikter och verktyg om hur du kan påverka din hälsa och ditt mående.  Läs mer om Sara på www.spira.one eller www.hogalidhalsan.se

Pris. 400 kr
Boka din plats genom att maila: karin.bjorkegren@telia.com
Max antal deltagare 20 personer

28/7 SKÖLDKÖRTELNS ROLL I KVINNOHÄLSA Kom och lyssna på Jenny Koos som är sexualhälsorådgivare (Justisse Holistic Reproductive Health Practitioner) i en föreläsning om Sköldkörtelns roll i kvinnohälsa, och hur olika problem med sköldkörteln påverkar menscykeln, PMS, infertilitet och klimakteriebesvär. Här har du också möjlighet att få dina sköldkörtelprov tolkade och diskuterade i gruppen. 
Pris: 500 kr

Eftersom det bara finns 20 platser så boka snabbt och det gör du genom att mejla mig: karin.bjorkegren@telia.com för mer information. Välkommen!

OCH GÅ MED I GRUPPEN SALONGEN (Samma bild som här) på facebook så får du erbjudanden snabbare och så. Välkommen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *