beställ en paus

sisådär, nu kan ni beställa min senaste bok PAUS här och vid det här laget vet ni att jag älskar Pauser. Mellanrummen mellan aktiviteter och hur viktiga de är för vårt välmående. Att vi måste börja upphöja pauserna och att vi måste börja pausifiera våra liv. Jag har hittat min pausplats. Vårt landställe. Finns inget ställe som plockar fram latmasken i mig så snabbt, så lätt. Latmasken är nog min smartaste sida av mig. Den får mina steg att bli långsammare. Den vill bara ligga i soffan, eller i sängen och göra precis ingenting. Latmasken blir trött efter en promenad och däckar totalt efter ett bastubad. Så många gånger jag somnat efter bastun och jag vet inte hur många smygtagna foton min man tagit på mig. Och njae, man är inte alltid så gullig när man är utslagen typ. Så då kom jag på…

Eftersom jag älskar pauser. Jag lottar ut tre ev min senaste bok PAUS mot att ni lägger up texter om era bästa pauser, delar med er av era bästa bilder på när ni pausar. Här i kommentarsfältet eller på Instagram under #pausifierad och taggar mig så klart, så jag hittar er. Okej? Ni har fram till 15 januari att lägga upp era bilder. Och vem vet jag kanske lägger upp några av mina best of pauser…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *