samarbetar med greatlife

ja, vad sägs om 15 procents rabatt på GREATLIFE Du får det om du skriver in koden KARIN i kampanjrutan innan du ska betala. Så bra! Just nu är jag väldigt förtjust i TURMERIC STRENGTH

Men jag vet också att jag snart kommer att bulla upp för hösten med B-, C- D- och E-vitamin, Omega 3, zink, probiotika och selen. Och så klart Q10.

Jag älskar mitt samarbete med Greatlife som har pågått sedan 2013. Vid det här laget vet jag att Patrick och Daniel som driver Greatlife bara väljer ut produkter som de tycker är bra hundra procent.Det för mig är en trygghet. Greatlifes kosttillskott är rena och så kallade wholefoodtillskott. LÄS HÄR OM HUR DU VET OM ETT KOSTTILLSKOTT ÄR BRA ELLER INTE

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *