testa din sköldkörtel

om jag inte privat tagit tester på min sköldkörtel 2016, hade jag nog fortsatt att må dåligt på grund av den hypotyreos som det visade sig att jag hade. Hur länge jag haft hypotyreos, vet jag inte. Men tänker att jag ska begära ut min journaler för att se om de tagit TSH och annat på mig.

Idag samarbetar jag med Werlabs och vi har utformat ett superbra test karin bjorkegren jones paket/det är ett test utformat för dig som vill kolla upp din sköldkörtel. Själv gör jag det flera gånger på ett år. Du vet väl att du får 10 procent rabatt på ALLA werlabs tester och så klart på mitt test. Men du måste skriva KARIN i kampanjrutan innan du betalar.

Bra va?!

5 reaktioner på ”testa din sköldkörtel”

  1. Nu efter flytt från norr till Sthlm har jag lovat mig själv att testa om det kam vara detta som får mig att må så dåligt. Testade koden men den funkade tyvärr inte…
    Tack också för inspirationen att verkligen ta hand sig själv! Har alltid satt andra före mig själv. ❤️

      1. Det gick bra att skriva in koden: KARIN men fick meddelade att den har gått ut?! Ingen fara. Jag ska boka ändå. ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *