jag fortsätter kriga, trots dipp

Jag har haft borrelia och i onsdags avslutade jag en tio dagars antibiotikakur. Jag hatar att äta penicillin, men är tacksam för att det finns. Borrelia är ingen rolig historia och självklart oroar det mig, samtidigt som det är första gången på snart 55 år som jag mig veterligen får borrelia. Då har jag ägnat typ alla mina somrar i skärgården och på Gotland där det funnits en massa fästingar. Men ja, jag har gnällt härhemma och känt va fan ska de här sju svåra åren aldrig ta slut?! Jag har till och med dippat och känt att jag orkar inte ta hand om kroppen mer. Orkar inte oroa mig, men de är inte så långa de där dipparna. Är man en kaospilot så är man. Är man van att alltid kriga så klär man på sig rustningen. Så även den här gången har jag försökt att ta hand om mig själv under tiden, boosta mig med probiotika och kosttillskott för att bygga upp min tarm och mitt immunförsvar. Jag har också bastat i min IRbastu, gått promenader, gjort min sköldkörtelyoga och när kroppen orkat gjort min mer fysiska yoga.

Jag samarbetar med GREATLIFE som är bäst på kosttillskott. Förutom att de inte saluför några kosttillskott som innehåller en massa skit. Ja, väldigt många kosttillskott gör det, så hittar du så mycket kunskap hos Patrick som är en av ägarna. Han är så påläst och om jag frågar honom om nåt ämne så har han alltid nån ny forskning på det.

Vårt samarbete betyder att ni får 10 procent på alla era köp på Greatlife om ni skriver in koden KARIN i kampanjrutan när ska betala via den här länken:GÅ IN HÄR

Förutom alla viktiga kosttillskott som B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, Magnesium, Omega 3, Zink, E- vitamin och selen, One daily, järn, Q10, Adrenal response så tar jag nu Probiotika och den här lilla godingen: DAILY PURIFY BOOSTER som är ett näringspulver speciellt framtaget med örter, grönsaker och svamp som traditionellt använts för att stötta leverns funktion och för att stötta kroppens avgiftning. Den innehåller bland annat rödbeta, kronärtskocka, reishi-svamp, schisandra, maskros, amerikanska tranbär och vilda blåbär.

och så dricker jag kallpressad sellerijuice varje morgon och har gjort sen första maj i år. Har räknat ut att två paket selleri ger ca 5 dl kallpressad juice. Numera har jag ett selleriöga, som snabbt checkar av mataffärens grönsaksutbud. Har de selleri, eller är den slutsåld.

2 reaktioner på ”jag fortsätter kriga, trots dipp”

  1. Hur mycket sellerijuice bör man dricka varje dag? Inte för mycket hoppas jag, med alla dessa kosttillskott blir det ju en förmögenhet!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *