yoga för sköldkörteln

Jag vill verkligen tipsa om den här workshopen som jag ska gå lördag 25/5. En riktigt härlig lördag för att lära mig mer om vad yoga kan göra för sköldkörteln.

FRISK SKÖLDKÖRTEL MED MEDICINSK YOGA OCH MEDITATION – LÖR 25 MAJ KL 09.00-13.30

Välkommen till en viktig och stärkande workshop med utvärdering och uppföljning för dig som lider av obalans i din sköldkörtel.

Madeleine Wilhelmsson leder nu en unik workshop på ämnet. Hon är grundare av YogaMana Östermalm, lärare och yogaterapeut i MediYoga och har egen erfarenhet av att läka från stress och sköldkörtelbesvär med medicinsk yoga och meditation. Hon äter idag inga mediciner, mår bra och har normala värden på sina sköldkörtelhormoner.

Ca 25% av alla kvinnor medicinerar någon gång under sitt liv med sköldkörtelhormon. Många av dessa mår trots behandling inte bra. Regelbundet utövande av yoga och meditation har visat sig effektivt kunna minska stress och bidra till en ökad hormonell balans.

Under workshopen går vi igenom: 

– De vanligaste typerna av sköldkörtelobalanser

-Stressens påverkan på hormonsystemet

-Bra andning- yoga- och meditationsövningar för sköldkörteln och den hormonella balansen

-Yogans energimässiga syn på varför vi får sköldkörtelproblem

-Vilken mat och näring som kan vara fördelaktig vid sköldkörtelobalanser

Extra fokus läggs på  tillstånden hypotyreos (underfungerande sköldkörtel) och den autoimmuna sjukdomen sk hashimotos. Inga förkunskaper av yoga eller meditation behövs för att delta i workshopen.

Datum: 

Lördag 25:e maj kl 09.00-13.30 – (kursdag med yoga och teori)

Söndag 1:e sep kl 16.00-18.30 – (yogapass, uppföljning och utvärdering)

Mellan tillfällena tränar du yoga och meditation på egen hand med ljudfil som ingår i kursavgiften. Yogamattor, te och frukt finns på plats. Visst låter det toppen?

HÄR hittar du info och anmäler dig: http://yogamana.se/utbud/workshops-och-helgkurser/frisk-skoldkortel-med-medicinsk-yoga-lor-25e-maj/

Hoppas vi ses.

Och som en bonus, ni vet väl att ni får 10 procents rabatt på ALLA blodtester på Werlabs, men särskilt vill jag tipsa om mitt stora sköldkörteltest Här hittar du det: https://werlabs.se/karin-bjorkegren-jones-wellness-paket/

Men missa inte att du alltså får 10 procent på alla tester på Werlabs och allt du behöver göra är att skriva in KARIN i kampanjrutan innan du betalar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *