paus är bästa medicinen

ligger hemma och är sjuk. Är inne på dag 2 och är redan så uttråkad. Jag var så sugen att börja jobba nu efter all julledighet. En dag lyckades jag få till innan feber och huvudvärk tog mig i sitt grepp. Tydligen behövde jag en längre paus än julledigt. Tur man har datorn och kan kolla serier och filmer vilket jag alltså gjort konstant de här dagarna.

Men jag har också klickat hem kosttillskott från bästa GREATLIFEMitt förråd har sinat och jag måste köpa nytt.

Och vid det här laget vet ni att jag samarbetar med webshopen Greatlife och det betyder att du får 10 procent rabatt med koden KARIN som du skriver in i kampanjrutan innan du betalar. Bra va?! Jag beställde: Magnesium, d-vitamin, c-vitamin, e-vitamin, selen, zink, omega 3, Q10, Adrenal response, b-vitamin. Det var väl allt?

Och in och lyssna på min podd KVINNOLIV. Lyssna igenom varje avsnitt, dela gärna och ge mig gärna feedback. Vad saknar ni, vad vill ni ha mer av. Levnadsöden och intressanta personer. Hör av er. Nya avsnitt kommer 11 september, då tar vi itu med nytt ämne.

Du har väl inte missat senaste podden? PAUS här hittar du mina guidade meditationer varje måndag. In och lyssna och sprid till nån som kan behöva fler pauser i livet.

Och bra priser på mina senaste böcker hittar du HÄR och du har väl klickat hem min senaste bok? PAUS som på många sätt är en kärleksförklaring till Björkö, där mitt sommarställe hittas. En annan plats i Sverige som jag älskar är Skåne och tänk vad härligt att jag redan nästa helg håller i en riktig yogahelg HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG

Tills jag blir frisk tar jag det lugnt. Sova, vila och pausa är alltid den bästa medicinen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *