hur får man ett greatlife

Får många frågor om vad jag äter för kosttillskott. Jag handlar mina från Greatlife och har gjort i fem år nu. Patrick och Daniel som driver webbutiken är otroligt insatta i vilka kosttillskott som är bäst på marknaden. 2013 när mina cancerbehandlingar var över träffade jag Patrick Wahlberg, en av ägarna till Greatlife första gången. Han hjälpte mig att maximera min hälsa. Han var bland annat den som berättade om Q10 och att det visat sig bra mot hjärtsvikt. Vid det här laget vet ni att hjärtsvikt var en av de biverkningar jag fick av cancerbehandlingen. Så, vad ska jag säga Idag vill jag inte vara utan mina kosttillskott kan jag säga.

 För visst vore det fantastiskt om ”att bara äta bra” räckte för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Idag vet vi att det inte är så, även om många fortsätter att hävda det. Men med det sagt vill jag varna för att tro att alla vitaminer är bra vitaminer, att alla kosttillskott är bra, bara för att det står kosttillskott. För precis som det är skillnad på mat och mat, så är det också skillnad på bra och dåliga kosttillskott. Jag äter en hel del kosttillskott för att må så bra jag bara kan. För att hjälpa kroppen att må så bra den kan. Jag har valt att äta kosttillskott från Innate Response för att det är ledande inom whole-food. Det vill säga icke processad mat. Rena kosttillskott till 100%. Skulle inte nöja mig med mindre. De är RAW och funkar för min livsstil. Skulle inte stoppa i mig några vitaminer som är syntetiska gjorda. Raw is da shit, helt enkelt. Du får 10 procent rabatt om du skriver in koden KARIN när du handlar på Greatlife.

Får också frågor om vilka vitaminer jag äter, så håll i er jag äter D-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, Zink, E-vitamin & Selen, Magnesium, Järn, Probiotika, Adrenal response, Omega 3, Q10 Hm har jag glömt nåt? Ja, jag vill ha ett greatlife typ.

Vaknade i morse och läste nyheterna och känner att det är så mycket jag inte förstår. Svenskarnas flygresande står för lika stora utsläpp som all biltrafik i Sverige läser jag HÄR och ändå trots det slopar man flygskatten i Sverige. Ja, det är inte någon direkt munter läsning fem klimatforskare så ser jorden ut om 20 år men man kan inte stoppa huvudet i sanden. Vi måste helt enkelt börja titta på vår egen konsumtion. Vi måste börja där vi står och inte tänka att någon annan ska fixa det. Jag kan få panik när jag tänker på de unga som jag älskar och bryr mig om i min närhet. De som ska ha någon sorts framtidstro och vilja föda barn till den här världen.

Höj flygskatten, höj bilskatten för folk i storstäderna och ge snarare bilavdrag för de som bor på landet och där inte kollektivtrafiken fungerar. Luxemburg inför gratis kollektivtrafik för alla Vilket schysst initiativ. Det skulle underlätta främst för de unga och för alla där 900 kr i månaden är en tung utgift. Varför inte ta bort rut och rotavdragen och låt människor åka gratis kollektivtrafik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *