Nu tar vi Nya knip och summerar sommaren

Den här sommaren. Den har rymt så mycket. Älgar i trädgården. Stavgångspremiär. Långsam tid. Retroaktiv sorg. Oro och slappardagar. Förväntan över allt nytt som är på väg. Planering. Ett knippe sorg. Några rejäla skrattorgier. Så många känslor. Och så denna värme. Augusti är för mig någon sorts summeringsmånad. Årets halvlek. Lite som att man lever på det man tankat in under sommaren. Och om man tänker på sommaren som en sorts vitamininjektion så JA, tack för allt D-vitamin. Jag har typ bara varit på landet. En sväng till Gotland som blev fem dagars skrattfest med en av mina bästa vänner. Hur har din sommar varit. Jag vet, jag vet sommaren är verkligen inte över. Men för mig börjar nu en lite mer intensiv jobbperiod, men först tänker jag ta helg.

För en vecka sedan kom:

Så glad över denna bok, att den nu finns ute i handeln och du hittar den på MIN BOKUSSIDA Där hittar du flera av mina böcker och min förra bok Omstart till ett riktigt bra pris.

Vill verkligen tipsa om mina knipworkshop som jag kommer att ha på flera olika ställen i Sverige. PÅ några har jag kombinerat med lymfworkshop. Vilket kan bli en heldag med Knip & Lymf. HÄR HITTAR DU MINA KURSER & EVENTS

Hoppas vi ses

Nu badar vi in hösten tycker jag

Och PS gör som jag. Ta ett werlabstest och kolla din sköldkörtel. I sommar har jag träffat så många som berättat om viktuppgång, nedstämdhet, fjösigt hår, tröttheten osv alla tydliga problem med sköldkörtelsymptom. Tillsammans med werlabs har jag satt ihop KARIN BJÖRKEGREN JONES PAKETET. Det gör det lättare för dig att ta de rätta blodtesterna som behövs för att du ska kunna kolla din sköldkörtel. Du slipper boka tid hos husläkaren. Du slipper framförallt tjata om vilka tester som behövs att ta och PS du får 10 procent rabatt på testet om du skriver in KARIN i kampanjrutan innan du betalar. Jag ska ta mitt test när jag kommer in till stan igen och gå på en chekup till min läkare. I min värld tänker jag att den där hypotyreosen ska läkas ut. D.s

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *