åt rätt håll

IMG_0799

I Sverige finns idag upp emot en halv miljon människor som har en diagnostiserad sköldkörtelsjukdom, hypotyreos (underfunktion) eller hypertyreos (överfunktion), vilket är fler än de som behandlas för typ 2-diabetes. Cirka 80 % av de drabbade är kvinnor. Symptomen varierar mellan tillstånden men vanligt förekommande är t e x sjuklig trötthet, viktproblem, koncentrationssvårigheter, depressiva problem och värk.

Det läser jag i en motion som lämnats in till riksdagen. Alltså nu kan det börja hända grejer Låt oss verkligen hålla tummarna för det. LÄS DET HÄR

Det är så otroligt viktigt att vi kvinnor blir lyssnade på. Att våra problem tas på allvar och att vi inte läggs in i facket ”klimakteriekrämpor” Tänk den dagen vi kan få skräddarsydd vård som passar oss.

Och du vet väl att jag har ett samarbete med werlabs där vi tagit fram ett särskilt testpaket för oss som vill kolla vår sköldkörtel HÄR hittar du det Glöm inte att skriva in KARIN i kampanjrutan för då får du tio procent rabatt. Jag har precis börjat min andra vecka med det licensierade medlet Erfa Thyroid. Känns faktiskt som att det går åt rätt håll. Om cirka två månader ska vi ta testet igen för att se om mina dåliga värden som jag hade förhoppningsvis förbättrats. Då har vi bevis på att det är på väg åt rätt håll.

index

Vill påminna er om workshops framöver i November:

10/11 Lymfworkshop på Mias yogastudio i Sundbyberg http://www.miasyogastudio.com/workshopevent/omstartworkshop-karin-bjorkegren-jones

12/11 hittar du mig 15.5-16.15 på Allt om hälsa i pratbubblan

16/11 Knipworkshop på yogiyogini https://www.yogiyogini.se/products/knipworkshop-med-karin-bjorkegren-jones

18/11 Lymfworkshop på Yogahuset Strängnäs HÄR BOKAR DU

18/11 Knipworkshop på yogahuset Strängnäs Info och här bokar du

20/11 Knipworkshop på Atmajyoti i Stockholm HÄR BOKAR DU

Eller vad sägs om en yogaresa till Marocko i maj nästa år? KOLLA HÄR Den lär bli sååå mysig.
Men först.
På fredag åker jag till Italien med Go active travel och en yogagrupp. Den resan är fullbokad och vi har planer på att göra en nästa vår.

Den 25/10 åker jag till Indien.

Den här hösten blir det mycket åka av…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *