när fem år har gått

Höstterminen är här. Dags att ladda batterierna. Det blir en tuff höst med mycket resor och många workshops. Väldans kul. Kul med lansering av min nya bok OMSTART FÖR EN STARKARE, RENARE OCH FRISKARE KROPP och det har redan visat sig vara en bok som många tycker är intressant. Såg himla kul. Så himla, himla kul.

omstart

I boken skriver jag om att jag gjort många omstarter i mitt liv och så är det verkligen. Ända sedan jag fick den där cancerdiagnosen för fem år sedan så är hälsa nog det allra viktigaste för mig. Jag vet att många kan tycka att det är överdrivet. Men det är också ett sätt att våga lita på att min kropp, ja, att jag kommer att fixa det här. Att faran är över. NI vet ju att fem år verkar vara de där magiska åren vi som en gång fått en cancerdiagnos längtar efter. Nu är jag är här.
Fem år har gått. Eller räknar man fem år efter att man avslutat alla cancerbehandlingar? Någon som vet?
Men ni som varit där ni vet.
Vi har säkert många olika sätt att förhålla oss till sjukdom. Eller ska jag vända på det, till att hålla oss friska. Och allas sätt måste självklart respekteras.
Jag har min linje. Den kanske inte passar dig. Men den passar mig.
Och nu när höstterminen ska startas upp ja, då klickar jag hem mitt lilla kosttillskottförråd från Greatlife. Och du vet väl att du får TIO PROCENT om du klickar
HÄR och sedan skriver in koden YOGAVITA i kampanjrutan.

För visst vore det fantastiskt om ”att bara äta bra” räckte för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Idag vet vi att det inte är så, även om många fortsätter att hävda det.

Men med det sagt vill jag varna för att tro att alla vitaminer är bra vitaminer, att alla kosttillskott är bra, bara för att det står kosttillskott. För precis som det är skillnad på mat och mat, så är det också skillnad på bra och dåliga kosttillskott. Jag äter en hel del kosttillskott för att må så bra jag bara kan. För att hjälpa kroppen att må så bra den kan. Jag har valt att äta kosttillskott från Innate Response för att det är ledande inom whole-food. Det vill säga icke processad mat. Rena kosttillskott till 100%. Skulle inte nöja mig med mindre. De är RAW och funkar för min livsstil. Skulle inte stoppa i mig några vitaminer som är syntetiska gjorda. Raw is da shit, helt enkelt.

Tillsammans med Greatlife.se har jag satt ihop några riktigt härlig hudpaket. Vitaminer som är bra för huden, men så klart, eftersom allting hänger ihop bra för kroppen och alla inre organ. För du vet väl att skönheten kommer inifrån.

Själv klickar jag hem lite mer:

Magnesium
Dvitamin
E-vitamin & selen
Omega 3
Zink
Adrenal response
Q10
B-vitamin
C-vitamin
Flora
Järn

Ja, det borde väl vara det, eller har jag missat nåt?

2 reaktioner på ”när fem år har gått”

 1. Catrin Månsson

  Det är på något sätt skönt när åren går efter att man har haft bröstcancer. De räknar 5 år från att man fick diagnosen. De brukar kalla till en 5-årskontroll.
  Ha en bra dag! Catrin

 2. Den där 5-årskontrollen…..?
  Jag trodde i min enfald att jag skulle få träffa en sköterska eller läkare öga mot öga, som skulle titta och känna på alla de knölar som finns runt om mitt ärr, en som jag skulle kunna visa EXAKT var jag har smärtor, men tji fick jag!
  En sköterska ringde och frågade, och jag berättade så gott jag kunde, sen fick jag en mammografitid och så var det klart.
  ”Du kan kontakta vårdcentralen om du blir orolig senare”
  (Inget oroande syntes på mammon, och det var ju bra, men det känns lite konstigt att bli avfärdad så här)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *