mitt senaste werlabstest

I början av veckan gjorde jag mitt egna test på werlabs. KARIN BJÖRKEGREN JONES WELLNESS PAKET Sjuttsingen vad bra det är. Och sjuttsingen vad skoj det är att ha sitt alldeles egna test.
Överlag hade mina värden förbättrats men mitt TSH är fortfarande något förhöjt, men gått ner sen senast. Eller man kan se, eftersom jag tar testet regelbundet, dvs en gång i halvåret. Då ser man tydligt på kurvan att det går ner. Det tycker jag är himla fiffigt. Och det känns nånstans att det är på bättringsvägen. Hela livet faktiskt. Även om jag är i sorg och väldigt ledsen över min pappas bortgång. Men nu vet jag att han inte har ont. Och det är en lättnad. Jag känner mig stark. Lite vattenfylld på grund av mitt ödem och en hel del stopp i kroppen. MEN, jag tar hand om mig. Jag masserar och gör egenvård. Jag yogar och andas djupt i magen. Alla tips hittar ni i min bok OMSTART FÖR EN STARKARE, RENARE OCH FRISKARE KROPP
omstart

Trots att boken bara funnits på marknaden ett par veckor har jag redan börjat få så fina mejl och meddelanden från tjejer som läst och börjat göra lite efter boken. Det måste ju ändå vara den allra bästa reklamen. Här kommer ett från en tjej som också delat med sig av sin historia i boken:

Hej, och stort tack för att du skrivit den här boken. Jag läste igenom hela igår, tur att mitt barn är så exalterad över att vara hemma igen efter några veckor på resande fot att han är helt absorberad av sin egen lek. Att hitta min egen berättelse i din bok var oerhört starkt. Jag kände att jag nog hållit igen lite när jag skrev, för att inte verka för bitter och deppig. Men innerst inne är jag så väldigt ledsen över ödemet och all den tid egenvården (inte minst bandageringen) tar. I morse kokade jag upp lagerblad, nejlika och vatten och gjorde dina/Anders Lönedals andningsövningar, sedan några solhälsningar (A och B), därpå de sittande yogaövningarna i boken och yinyogaövningarna. Sedan cyklade jag till jobbet för första gången, genomlycklig för att underlivet är fritt från sår för tillfället (peppar peppar). Får se hur det här blir. Är så nyfiken och glad över din bok. Vill testa allt, nu!, men det går ju inte. Får nöja mig med lite i taget. Som nu – då jag ska göra några av dina pausövningar. Än en gång: tack. Nu står en inframadrass och behandling å Lymfsalongen på min önskelista! Hoppas (och vill och tror!) att jag kan hålla i med det här hela hösten.

Å, jag vet precis hur ledsen och ensam man kan känna sig med sitt ödem. Sin svullna kropp. Jag vet precis hur man kämpar och ibland bara vill ge upp. Därför kändes den här boken så extra viktig att skriva.

Men tillbaka till werlabs. Så här kan du se mina värden. Jag ska be nån hypotyreosexpert titta på dem och värdera. Kan säkert tillföra nåt. Sån är jag. Jag låter sällan bara en titta. Second opinion är alltid bra och något vi ska våga begära mer. Och werlabs läkare uppmanar en också att ta kontakt med vårdcentral för att gå lite mer på djupet om ett värde inte är tillräckligt bra. Eller om man ligger i farozonen.
Här är mina värden:

werlabs 7:8
werlabs 7:8 2

KOLLA HÄR

Och du vet väl att du får 10 procent på ditt test om du skriver in KARIN i kampanjrutan.

Jag önskar dig en fin helg. Idag är det fredag och jag längtar ut till landet.

1 reaktion på ”mitt senaste werlabstest”

  1. Jag önskar jag vore kemist. Skulle bli orolig om värderna är åt skogen. Svårt att vända sig till en vårdcentral för förklaring. Bättre då en kontakt med en bra privatläkare men var finns dem? Har köpt din bok omstart och ser framemot att läsa den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *