kokosolja

Min favorit och den person jag ofta hör av mig till om jag undrar över nåt med kosttillskott, kost etc det är Patrick Wahlberg som driver Greatlife

LÄS HÄR vad han skriver om den nya rapporten om att Kokosolja är farligt. Det är viktigt att man nyanserar bilden. Att säga att kokosolja är farligt är onyanserat minsann. Så när du läser nåt som är vetenskapligt bevisat typ kolla alltid vem som är beställare av studien. Vilka frågor ställdes, hur ställdes dem. Vilka har testet gjorts på etc.

Ashtanga Retreat 1

Alltså jag älskar kokos.
Jag älskar kokosolja. En klick i kaffet. I teet, på kvällen i en varm kopp mandelmjölk som är kryddat med gurkmeja och svartpeppar. Alltså, hur gott?
Nu ska jag snart på lymfmassage på Lymfsalongen och där minsann masseras man med kokosolja.

2 reaktioner på ”kokosolja”

  1. Mycket bra artikel du hittade om detta. Särskilt under ”slutord” fanns det en massa fakta som folk inte tanker på. Lätt att skylla på kokosoljan när man för övrigt lever på tex halvfabrikat och margariner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *