tips på toppengåvor

Jag är hemma i Stockholm nu. Fortfarande lite jetlagad. Men hemma. Vilka härliga veckor jag haft. Två toppenretreat, ett i Kerala och ett i Goa. Och så jag fått yoga själv. Hur härligt har inte det varit. Jag har inte varit en flitig bloggare, men det har varit så mycket hela tiden att uppleva att jag knappt haft tid att sitta vid datorn. Men ni följer väl mig på instagram? Jag är så mycket flitigare där karinbjones heter jag där

Jag tänkte ge er några bra julklappstips. Eller varför inte en julklapp till dig själv? Så här stolpar jag upp några toppenpresenter.

fullsizerenkkder

KOLLA BLODET. Mitt toppentest på Werlabs med fokus på sköldkörteln. Både inre och yttre obalans kan leda till diffusa symtom som nedstämdhet, trötthet, oro med flera där orsaken till en början kan vara svår att förstå. Tillsammans med Werlabs har vi tagit fram ett paket som kan hjälpa dig att ta reda på mer om din kropp och analysera dina värden relaterade till vissa av dessa besvär. Sköldkörtelbesvär är något som jag bryr sig särskilt om då det verkar vara ett stort problem för framförallt kvinnor – inte minst för mig själv. Därför har vi tillsammans tagit fram ett extra omfattande Wellnesspaket med fokus på sköldkörteln.HÄR hittar du det Och om du skriver KARIN i kampanjrutan så får du 10 procents rabatt.

IMG_7380

YOGA & PYSSEL I PALMA. När det är som tristast i Sverige. Du vet mars månad. Hur härligt är det inte att då åka på en tjejresa. Kompisresa till Palma. Kombinera yoga med shopping och stadsliv. Och fniss på braiga restauranger en helg? Vi gör hathayoga, som alla kan vara med på och med Petra, ni vet SantaniPetra som numera är bosatt i Palma på Mallis pysslar vi. Och gör vår egen mala. Dessutom kommer du få bästa tipsen om bra restauranger, bra shopping, mysställen, marknader och baravara i en härlig stad av Petra. Det finns bara ett fåtal platser så boka snabbt.HÄR hittar du info och länken där man anmäler sig

banner-yogavita

BOOSTA KROPPEN. Nu när det är som kallast och gråast och tristast. Kanske inte precis nu när vårt land lyses upp av olika julprydnader, men snart. Då behöver vi boosta vår insida så att vi står oss. Står ut skulle jag vilja säga. Kosttillskott är mitt allra bästa knep. Jag samarbetar med Greatlife och om du går HÄR och bokar ett av mina braiga hälsopaket, eller klickar hem kosttillskott så får du 10 procent på ditt första köp. Nu kan du också köpa min hudbok och stressbok hos Greatlife.

BÄSTA KRÄMERNA. Jag älskar Esse, och nej vi samarbetar inte. Men jag måste säga att jag verkligen älskar deras fantastiska produkter och nu har min favorithudterapeut Liane tagit in dem till sin webbshop. HÄR hittar du TANTRAFFAs hemsida Så mitt tips är att kolla in essekrämerna och varför inte boka en faciallift hos Liane? Hon har magiska händer. Jag var där igår på reperation och nu är jag som ny. Älskart.

MINA BÖCKER HÄR hittar du böckerna hos BOKUS och HÄR hittar du böckerna hos ADLIBRIS

Och ps, jag ska bli flitigare med bloggen. Men först ska jag lägga all min koncentration på nästa bok den som är planerad att komma ut augusti nästa år. Julen blir bråda dagar för mig. Men jag tror ni kommer att gilla den.

och ps ps. Pino låter hälsa att det är en gammal bild…

1 reaktion på ”tips på toppengåvor”

  1. Pingback: Bästa Palma Tipsen – EARWAY

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *