höststartar med att klicka hem kosttillskott

Nu har jag varit inne på Greatlifes hemsida och klickat hem D-vitamin, B-vitamin, Flora (probiotika), Zink, E-vitamin & selen, Adrenal response, Omega 3,Q10, Mega food, zink, lilla baspaketet som innehöll några av de här grejerna. Kommer säkert göra en komplettering. Tror jag har glömt nåt.
Nu borde det bli en bra start på hösten tänker jag.
Älskar mina kosttillskott.

HÄR KAN DU LÄSA mina tankar om kosttillskott Jag har valt att samarbeta med Greatlife. Så om du GÅR IN HÄR (du måste använda den här länken) och klickar i YOGAVITA i kampanjrutan så får du 10 procent på ditt första köp. Och du ser också finfina erbjudande som mitt höstpaket och mitt hudpaket.

Forfattarportratt_0749

Ingen mer hösttrötthet. Inte deppa ihop inför den i Sverige trista vintern. Nu ska vitaminer och mineraler kicka igång mig som ”sola i Karlstad”.

Kommer ni ihåg att jag i 3,5 år tagit Iscador som spruta i magen tre gånger i veckan? Nu slipper jag det. Jag har fått det som droppar som jag tar på en t-sked utskrivet av min antroposfiske läkare. Alltså så fantastiskt skönt att efter 3,5 år slippa sprutor och sånt meck. Jag tar Iscador för mitt immunförsvar. Jag vill vara en frisk och stark hundraåring.

Och bilden, där jag skiner som en sol ”fake it til you make it”. Det är faktiskt ingen dum ide, för även om hjärtat är ledset och du tvingar dig till att le, så sprider sig leendet ner till hjärtat. Så är det. Prova. Men bilden kommer från min kommande bok.ETT STRESSFRITT LIV här kan du bevaka boken

Det kommer att bli en finfin höst. Jag försöker intala mig det.

0
0