Knip, yoga och magnesium

Tidig morgon. Idag ska jag åka fram och tillbaka till Varberg. Jag ska föreläsa för 21 urologer om knipträning. Min bok Knip för bättre hälsa kom ut i januari 2013 och sedan dess har jag haft knipworkshops på olika yogastudios runt om i Sverige. Det är så kul att ha de här workshopsen, för att knipa handlar ju inte bara om att motverka inkontinens. Utan det gör ju så många andra fördelar som plattare mage, mindre ont i ryggen, du kan motverka livmoderframfall och bäckenbottenuppluckring, då får en tajtare slida, roligare sexliv och det finns tjejer som kan knipa sig till orgasm. Hm, har jag glömt nåt? Men visst är det många bra biverkningar?
Därför känns det så kul att jag nu blir inbjuden att föreläsa för experter på området. Att de intresserar sig för alternativa sätt att bekämpa och motverka saker. Det är ju det jag själv eftersöker inom vården det vill säga komplementär vård.

_MG_4182
Bildtext: Här gör jag squatten, eller huksittande. Så bra ställning. När jag blir trött i axlar och höfterna av allt sittande kan jag ta ner datorn på golvet och sitta i squatten när jag skriver. Den är toppen att göra knipövningarna i. Den ultimata förlossningställningen. P.s kläderna kommer från Santani, du hittar deras kläder HÄR

Nästa knipworkshop håller jag 29 april på Atmajyoti i Stockholm:HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG

Knip en plats. Kniphumor.

Och du vet väl att du hittar 23 informations- och instruktionsfilmer på På sajten Lights by Tena, som du hittar HÄR

https://www.youtube.com/watch?list=PLpnDsRVtqUQoovoYAXWi_8-Xy5ZSlLTVC&v=kq3fEcKMA20

Jag har skrivit om det förut. Att Magnesium blir nästa viktiga kosttillskott som vi kommer att bli uppmanade att äta eftersom de flesta verkar ha underskott. Jag har ätit magnesium ett par år redan. Jag är av naturen en stressad person. Jag jobbar med det dagligen. Med att ta det lugnt av att inte dras med i allt skoj (eller mindre skoj). För man kan tyvärr bli utbränd av att jobba och ha kul hela tiden. Knepet är att inte brinna hela tiden. Jag försöker hela tiden lära mig det knepet. Så jag boostar kroppen med kostillskott som kan hjälpa mig.
LÄS HÄR o varför magnesium är så bra och vilka fördelar som finns med det.
Men det är också viktigt med vilka kosttillkost vi fyller våra kroppar. Jag köper bara mina från Greatlife och du vet väl att du får 10 procent på ditt första köp OM DU GÅR IN VIA DEN HÄR LÄNKEN och fyller i YOGAVITA i kampanjrutan. Jag äter också Adrenal respons för stressen i mitt liv. Jag rekommenderar Greatlife för att Patrick Wahlberg som driver den sajten är så insatt i hälsa. Han sitter också i redaktionen för NÄRINGSMEDICINSK TIDSKRIFT SOM DU HITTAR HÄR
Bara det bästa är gott nog för dig.

_MG_4228

Och du vet väl att du kan yoga med mig på Mallis i maj? HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG Vi kommer att ha yogan och pysslet i Petras trädgård. Petra är grundaren av de fina Santanikläderna som jag ofta har på mig.

Och du som bor i Skåne. Jag kommer till fina träningsanläggningen Sans och balans i Viken 22-24/4. Det finns ett par platser kvar på de olika kurserna. http://www.sansochbalans.se/nyheter/399-yogahelg-med-karin-bjorkegren-jones-22-24-april.html Om du aldrig testat Ashtangayoga så ger jag en två dagars introduktion. KOM MED!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *