storverk

Gång på gång säger jag att du är din egen expert. För ingen vet vad du behöver eller hur det känns i dig. Det är därför det är så bra med yoga, eftersom yoga är en form som gör att du börjar lyssna på kroppen. Du börjar steg för steg känna efter vad behöver jag? Hur känns det i min kropp? Är jag trött, ja, då lägger jag mig en stund, tupplurar eller går och lägger mig tidigare. Ja, ni fattar.

Jag har ju utnämnt 2016 till tupplurens år. Så läser jag det HÄR

blog pics 237

Att lyssna på sig själv och sina behov är liksom steg 1.
Igår såg jag ett inslag om att läkarna både oroade sig och inte för att vi googlar på sjukdomar. Det var så klart vad jag fick höra när jag väl fick min diagnos. Läkarna ville inte att jag skulle googla. Det var säkert av välmening, men idag säger jag googla mer och ta reda på så mycket du kan. För det var också genom att jag googlade som jag förstod att jag hade inflammatorisk cancer och att det finns nåt som heter täta bröst. Mammografin jag gjort nåt halvår innan hade inte visat på nåt, just för att jag hade täta bröst, men jag kände att det var nåt som var fel. Och sa det också till läkarna. Jag stod på mig, tvingade mig in till bröstcentrum och tvingade också till mig biopsi. Resten vet ni.

Att vara frisk är att vara lycklig. Synd bara att jag inte visste om det. Till dig som är frisk – vet om det! Bodil Malmsten

Lite så är det.

Men så finns det röster jag följer. Röster jag tror på. Personer jag litar på och ser upp till. En sån är Patrick Wahlberg. Han är så klok. Ni läser väl hans blogg? Bara det här senaste inlägget är så bra. Önskar jag hade vetat mer när Mira var liten. Men ni som har har barn hemma som man fortfarande kan ”bestämma” över. Läs det här: varför ger jag mina barn kosttillskott

Och så Patrick, jo jag vet en annan familj som är lika ”nördig” som du och din kvinna. Jag ska sammanföra er. Ni borde kunna göra storverk…

Patrick driver braiga sajten Greatlife, som jag också samarbetar med och nej, jag klarar mig inte utan mina kosttillskott och ni vet väl att ni får 10 procent rabatt på ert första köp om ni går in via den här länken: HÄR och sen vid ert köp fyller i kampanjrutan med YOGAVITA.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *