vill du ha ett greatlife?

Nu ”vågar” allt fler hävda att vi behöver kosttillskott. Men så klart fortfarande är det en och annan som säger: behövs verkligen det? Kosten borde vara tillräcklig.
Ja, så borde det vara, men den ena undersökningen efter den andra verkar ju visa att vi har brist på typ det mesta. Men även om man är vego så kan man behöva tillskott. För det är ju inte som förr i tiden. Grönsaker och frukter besprutas. Maten vi köper har olika tillsatser. Nu läste jag om grädde light, med någon märklig tillsats som är giftig. Hur får de hålla på?
Vad gör Livsmedelsverket?
Att köpa eko, är alltid en bra början. Men jag är i min fullaste tro att vi ändå behöver komplettera. Hjälpa kroppen att ta upp vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra nyttiga godsaker för kroppen. För att må bättre.
Hippocrates som sägs vara grundaren av vår tids mediciner sa: mat är medicin och medicin är mat.
Ibland känns det tyvärr som om just läkemedelsbranschen frångått det alldeles.
Men en sak är också viktig, vi stressar för mycket. På något sätt utarmar vi oss själva med vår tids stress. Våra krav på oss själva. Oron vi bär på. Att vi sover för lite. Det handlar ju om att hitta en balans, och det är inte alldeles enkelt. Jag har jättesvårt med det. Det är min ständiga kamp. Ja skulle önska att jag vore mer lättsam i mitt huvud. Men så tacksam för att jag hittade yogan, annars undrar jag vad som hänt…

Jag lärde känna Patrick Wahlberg, en av grundarna till GREATLIFE när jag höll på att återhämta mig efter alla cancerbehandlingar. Det var bland annat han som tipsade mig om Q10 för min hjärtsvikt, som jag då hade. Jag har fullt förtroende för honom. Läs hans bok PXP – ditt bästa jag som du hittar på hans Greatlife sida. Jag håller på att läsa den för tillfället. Rekommenderar den varmt. Varför? Jo, för att jag litar på Patrick.

Så här skriver han på sin sida:
BEHÖVS KOSTTILLSKOTT
HUR VET JAG OM ETT TILLSKOTT ÄR BRA ELLER INTE?

innate_header

Jag får många ”erbjudanden” om att samarbeta. Förmodligen skulle jag bli rik om jag gjorde reklam, men jag kan inte tipsa om något som jag inte tror på. För mig är det oerhört viktigt. Jag får många mejl och frågor om hur jag tänker, om hur jag äter. Varför jag gör som jag gör. Jag känner ett ansvar att bara tipsa om sånt jag tror på. Jag samarbetar med Greatlife sedan ett par år tillbaka och om du går in via länken HÄR KÖPER DU DINA KOSTTILLSKOTT så får du 10 procent på ditt första köp om du skriver YOGAVITA i kampanjrutan också, glöm inte det för rabatten.

De kosttillskott jag köper är ekologiska från 100 procent wholefood, utan artificiella eller syntetiska tillsatser, dessutom är deras produkter fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete och kan därför ätas av vegetarianer.
Bara det bästa är gott nog för dig. Det är så du måste tänka med allt du stoppar i dig in din kropp. Som ju är din motor. Så just därför är det bra att de kosttillskott du väljer är av hög kvalitet. Innate response är ledande på marknaden.

Så här har jag ätit och äter kosttillskott:

Under cellgiftsbehandlingen åt jag förutom Probiotika, Blutsaft, kokosolja. När det var dags för operation och jag var färdigbehandlad med cytostatika då kunde jag börja äta zink och magnesium också.
Nu äter jag:
Probiotika – för magen, tarmarna, matsmältningen
B-vitamin
Magnesium – på kvällen
E-vitamin & Selen
D-vitamin
One daily – de där lilla extra
Omega
Q10 – för hjärtat
Zink
Iscador – som är sprutor jag tar var tredje dag för immunförsvaret. Skrivs ut av en antroposofisk läkare
Hoppas jag inte glömt något viktigt nu.

Jag försöker få in minst en kallpressad grön juice varje dag.

_MG_4525

Jag samarbetar också med Santanistore. Här får du en liten sneakpeak på bilderna som Anneli tog på mig förra veckan. Jag vet ju att hon egentligen vill fixa lite med bilderna innan jag lägger upp dem. Ställa dem och retuschera vissa grejer, men jag vill bara visa. Jag älskar Santanikläderna. Och Petra som gör dem är en förjusande människa. På Onsdag hittar du mig i hennes, eller Santanimontern på mässan. Kom förbi och säg hej.

Och kom med på vår härliga yogakurs med yogapyssel på Mallorca i maj HÄR HITTAR DU DEN OCH BOKAR Kom med.

7 reaktioner på ”vill du ha ett greatlife?”

 1. Hej Karin! Undrar varför du inte äter B12? Jag äter B12 bl.a pga av att jag är vegitarian men ligger ändå lite lågt kollar genom att tamultitest en gång om året! Kram Mimi

 2. Sannah Lindberg

  Kan varmt rekommendera The Vitamincure! Du bör även lägga till C-vitamin eller Camucamu till din lista!!
  Det ironiska är att för en vecka sedan gick Livsmedelsverket ut med ett meddelande om att det räcker med maten vi äter för att få i oss det vi behöver! Att kosttillskott är onödigt. Man undrar vems ärende dom går? 😉 Friskare folk med bra värden är dålig business för Läkemedelsverket och att Livsmedelsverket sitter på dubbla stolar börjar framgå mer och mer. Hoppas alla använder sitt sunda förnuft! Ingen har dött av tillskott, men allt för många dör pga medicinförgiftning!

 3. Jag är nyfiken på varför du äter dessa kosttillskott och vad de gör för dig? Dina egna tankar kring tillskotten tänker jag. Jag vet vad många är bra till men vet inte hur du tänker kring det mer än att du äter dem och försöker få oss att äta dem med…

  1. Du kan söka på kosttillskott i min blogg, så kommer du hitta hur jag tänkt och tänker vad gäller kosttillskott. Om hur de hjälpte mig under cancerbehandlingen (probiotika) hur ja blev av med hjärtsvikt (hjärtat var nere på 30 procent) med hjälp av Q10. och hur viktit probiotika är för mig, som dessutom inte har någon blindtarm. Bland annat. Jag har skrivit om kosttillskott och mina tankar många gånger. Jag får också väldigt många mejl om vad jag äter, hur jag äter. När man tror på något, så vill man (i alla fall) jag dela med mig av mina erfarenheter.

   1. Tack för svaret! Jag följer dig på instagram så ibland tittar jag in på bloggen av nyfikenhet kring dina tankar. Ska söka på din blogg om kosttillskott.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *