Happy lördag

Ni har ju sett att jag bytt hemsida och plats för min blogg.
Det är jättekul, men jag som är så sjukt oteknisk och faktiskt lite rädd för teknik. Äh, jag fattar inte alltid och blir som paralyserad när man ska trycka på olika knappar. Men förhoppningsvis lär jag mig den här hemsidan och bloggen också.
För mig är siffran 8 magisk. Jag är ju också född 8/8. Det var också mitt första gångertal som jag lärde mig, att 8×8=64. Som ju också är året jag är född.
Så för mig blev det ju också extra skoj att ashtanga, som ju är min favorityogaform, faktiskt betyder åtta. På min hemsida hittar du också Karins 8 grenar Om du scrollar ner till den sista, den åttonde grenen kommer du att kunna hitta härliga olika grejer.
Just nu det här härliga erbjudandet FullSizeRender För så där fridfull som jag ser ut på bilden, så kan du också se ut och känna dig efter att ha varit i Liane från Tant Raffas hudvårds magiska händer. Gå in på min hemsida och kolla.

Men, jag ville också erbjuda dig det här.

Tillsammans med Greatlife har jag plockat ihop två finfina erbjudande. Nu inför höst och vinter är det nämligen väldigt bra att boosta kroppen med D-vitamin och Magnesium.
Här kan du också läsa Mina tankar om kosttillskott och varför jag väljer att äta vissa utvalda kosttillskott.

Ingen kan ju ha undgått att vi behöver hjälpa kroppen med på D-vitamin och Magneisum. Så vad sägs om sägs om lite Sol på burk och det viktiga Magnesium
185

Kanske vill du slå till med mitt höstpaket? Då ingår också min bok Frisk och strålande hy på naturlig väg Höstpaket

186

Och ni vet väl att ni fortfarande får 10 procent på ert första köp Om du går in här och skriver YOGAVITA i kontaktrutan.

Jag önskar er en fin dag. Igår hade jag 31 knipande kvinnor på min workshop på Atmajyoti och nu ska jag själv iväg och fylla på med lite pranayama.På den här härliga kursen

12002114_10153715159975649_5493863258887552766_n

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *