jag & mina kosttillskott

Jag får frågor om vilka kosttillskott jag använder och använt. När jag gick på cellgift var jag restriktiv med vad jag stoppade i mig, för att min onkolog sa att jag skulle vara lite försiktig. Så jag lydde henne och frågade henne vad jag kunde äta. Jag åt probiotika och det märkliga är att jag hörde om en kvinna som blivit nekad att äta probiotika under cellgifterna av sin onkolog. Det tar jag som ett bevis på att inte ens onkologer eller läkare vet vad som är rätt eller fel när det gäller vitaminer, mineraler och olika kosttillskott. De är liksom experter på sitt område. Och de är experter på att skriva ut medicin. Gud, vad jag skulle önska att de var bra att kombinera den västerländska medicinen  med den alternativa och att vi som vill faktiskt skulle kunna få subventionerad komplementär medicin.
Tänk om läkarna kunde lära sig sånt på sina utbildningar och näringslära, så att de inte häver ur sig
att det inte spelar någon roll vad vi äter.
För vi är vad vi äter, helt klart.
Det irriterar mig väldans att många av de läkare jag träffat lite så där nonchalant sagt att ät som du brukar. Och det säger de utan att egentligen fråga; Vad brukar du äta?!
I boken anticancer framkom det ganska tydligt att socker är ett stort NEJ, vetemjöl och gluten är inte heller bra och inte mjölkprodukter. I boken skriver man att man ska äta så grönt som möjligt. Och OM man ska äta kött, så bör det vara ekologiskt.
Många som får cancer går upp mycket under sina behandlingar, jag tänker att man deppäter, vilket jag har all förståelse för, men det blir ju inte enklare om man så säger. Och jag skulle nog blivit deppig om jag blivit av med ett bröst, tappat allt hår och ögonfransar och bryn OCH gått upp i vikt också. Jag behöll mina 56 kilo under hela behandlingsperioden, trots att jag slutade med:
Mjölkprodukter
Socker
Gluten
Jag drack ingen alkohol, eftersom levern och njurarna redan arbetade så hårt. Inget kött och inte så ofta fisk heller.
Det är nu jag gått ner, faktiskt fyra kilo, men det tror jag är vatten som kroppen samlade på sig. Jag tänker att min kropp haft och har fullt upp med att ta hand om den skada som alla behandlingar orsakat min kropp. Så nu är rensningens tid, min kropps comeback.

Under cellgiftsbehandlingen åt jag förutom Probiotika, Blutsaft, kokosolja. När det var dags för operation och jag var färdigbehandlad med cytostatika då kunde jag börja äta zink och magnesium också.
Nu äter jag:
Probiotika – för magen, tarmarna, matsmältningen
B6
Magnesium – på kvällen
E-vitamin & Selen
D-vitamin
Matsmältningsenzymer
Kisel
Kavinace – eftersom mitt gaga, dvs mitt kroppsegna valium knappt existerar
One daily – de där lilla extra
Fiskolja
Q10 – för hjärtat
Iscador – som är sprutor jag tar var tredje dag för immunförsvaret. Skrivs ut av en antroposofisk läkare

De flesta av mina kosttillskott kommer från Greatlife.

Ja, ni ser ju att jag är storkonsument och jag hoppas jag kommer ihåg allt. 
Sommarhärligt!!! Alla läsare av den här bloggen får 10 procents rabatt på ert första inköp på Greatlife. Det enda ni behöver göra är att skriva in koden yogavita vid er första köp.

Håll utkik på torsdag och fredag, då kommer ett nytt härligt erbjudande här på bloggen.