what a day

Vilken dag, vilken dag. Den fick börja i gult och lite hemmayoga, annars hade jag inte fått till det tidsmässigt.

Mötte upp Anneli för dagens första jobb. Vi plåtade min första ashtangayogafröken, Britta och hennes dotter Klara. 
Sen åkte vi för att kolla lägenheten som vi lånar för torsdagens fotografering. En sån här soffa vill jag ha.

Och så var det äntligen dags för det jag längtat så efter att få göra, nämligen ta bort porta-carten. Tack för din hjälp under min cancerbehandling, men nu vill jag stå på egna ben. Vill slippa ha en knapp på bröstkorgen, som är så iögonfallande stor att man inte vill ha en urringning. Det är nästan den jag tyckt varit jobbigast att ha. Egentligen är det 1,5 års väntetid, eftersom man inom vården tycker att den ska vara kvar utifall man skulle få ett återfall. Jag vill inte tänka så. Jag vill verkligen inte tänka så. Jag vill känna att jag nu är cancerfri och ska så förbli. Min onkolog, eller vem det nu var som skickade min remiss till Narva kirurgscenter var en sån ängel, för jag fick en tid efter två veckor. Och igår var den stora dagen.

Såna här trevliga vilrum får man i väntan på ”operation”

 Nu ska den bort

Det tog tio minuter och en lokalbedövning. Fick ett enormt bandage, eller något sorts tryckbandage. Eftersom det varit som ett litet hål, där porta-carten suttit, så är det så lätt att det bli ett fult stort blåmärke när det hålet fylls med blod. Men ni anar inte vilken befrielse. 

Världens bästa Anneli, fotograf och kollega pustar ut efter en heldag i taxin från Narva Kirurgcenter. 
Men min dag var inte slut. Jag hade ett så fint och härligt och snällt möte med Josefine på Jfine och med Patrik från Greatlife. Jag har sedan jag blev sjuk träffat helt fantastiska människor som vill hjälpa mig att bli frisk, som delar med sig av sin kunskap. Jag lovar att ta hand om den. Jag känner mig så omhuldad. Och tänker att det måste finnas en plan för det här och att det kommer att utkristallisera sig.
 Vi drack härliga smoothies i Renee Voltaires fina cafe/restaurang längst ner i Pub-huset.

 

3 reaktioner på ”what a day”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *