omstarta dig själv

Nu har jag börjat lägga ut nya kurser. Gå in på min hemsida som du hittar HÄR och gå in under kurser och events för att se kurserna
Nytt för NU är min workshop om lymfsystemet där den första går av stapeln på SANS och Balans i Viken.

omstart

Hur låter det här?

Känner du dig ofta frusen och kall? Är dina fötter ömma och svullna? Har du åderbrock? Celluliter? Svullnar dina ben efter att du motionerat? Svullnar händer och fingrar lätt? Har du svårt att gå ner i vikt och bli av med de där extra kilona? Har du sömnproblem? Vaknar du med avdomnade ben och armar? Blir du lätt förkyld och så vidare. Listan kan göras lång på vad som kan vara orsakat av ett trögt lymfsystem. Det lymfatiska systemet är kroppens huvudförsvar mot infektioner. Lite skämtsamt kallas systemet för kroppens sopgubbar. Men lymfsystemet har en otroligt viktig roll och är tyvärr ganska styvmoderligt behandlat inom vården.

Men det finns massor du kan göra för att få bättre flöde. Den här workshopen handlar om det. Om hur du kan väcka liv i ett trögt lymfsystem. Hur du kan lära dig att ta hand om det och på köpet må bättre och hålla dig frisk. När jag fick lymfödem, som är en biverkning till följd av alla tuffa cancerbehandlingar bestämde jag mig för att ta reda på så mycket jag kunde för att minska svullnaden och må bättre. Jag har testat det mesta från vad landstinget kan erbjuda till alternativa behandlingar och jag lovar dig att jag ska lära dig allt jag kan. I workshopen kommer vi att göra yoga- och andningsövningar som stimulerar ditt lymfsystem och så klart egenvården. Det du kan göra själv. I kursen ingår min bok Omstart – för en starkare, renare och friskare kropp. Den här boken tillägnas mig själv, som en påminnelse om alla omstarter, alla nya val, alla nya steg jag har tagit. Små steg och stora kliv, med en vetskap och envishet om att allt jag gör leder mig framåt och gör mig både starkare och friskare. Tack jag själv, för att jag orkat fajtas, ifrågasätta vetenskap och för att jag vågat testa nya saker. Allt med en enda sak i sikte – att bli frisk och att må bättre. Idag är jag tacksam för att jag lever, och det med en tillit och tilltro till att kroppen är ett mirakel. Den vill läka om vi hjälper den.

HÄR kan du bevaka boken som kommer i juli/augusti</a>

2 Comments

 1. Jeanette Wichmann
  29 oktober, 2017 @ 00:22

  Hej Karin, är det möjligt att köpa boken direkt av dig också? Jag är dansk men bor utomlands i Schweiz och ditt bokförlag skickar inte till DK eller CH.

  Jag har just opererats för cancer i benet och dom tog bort mina lymfkörtlar med. Jag vill gärna hitta ett bättre alternativ än / supplement till min medicin.

  På förhand många tack,
  Jeanette

  Reply

  • Jeanette Wichmann
   29 oktober, 2017 @ 10:07

   Hej igen,
   Jag hittede boken på Bokus.com och dom skickar till CH 😊
   Jag såg att du reklamerade för dom och tittade tyvär först efter att jag hade skrivit till dig. Ursäkta att jag inte kollade det först.

   Men jag ser fram emot att få boken och att få det bättre snart.

   Bästa hälsningar,
   Jeanette

   Reply

Kommentera