Q10 för ett greatlife…

in och läs HÄR OM koenzymet Q10 som är lika viktigt som syre Vilket fantastiskt kosttillskott. Q10 räddade mig från hjärtsvikt som var en direkt biverkning av de tuffa cancerbehandlingarna jag genomgick 2012-13. Då ville hjärtläkaren på kardiologen sätta in tung medicinering som hade kunnat ge mig ännu fler biverkningar. Eftersom jag var så trött på och dessutom rädd för alla biverkningar som medicinering tyvärr ofta för med sig. Så ville jag så klart i den mån det gick läka alternativt och slippa medicinering. Det här är några år sedan. Men då rådde Patrick Wahlberg på GREATLIFE mig att ta kosttillskottet Q10. Han hade läst utländska studier om hur bra Q10 är vid just hjärtsvikt. På tre månader med dagligt intag av Q10 hade mitt hjärta läkt till det normala och det utan några som helst biverkningar. HÄR KAN DU LÄSA OM HJÄRTSVIKT OCH Q10

Nu efter att jag haft Corona har mitt hjärta uppfört sig lite tokigt och jag är tillbaka på att äta en terapeutisk dos av Q10 för hjärtat. Så jag är benägen om att hålla med artikeln jag länkar till här i början. Ja, jag tycker också att Q10 är nästan lika viktigt som syre…

Och det fina i kråksången är ju att jag samarbetar med Greatlife sedan lång tid tillbaka och det gör jag för att de erbjuder de renaste och bästa kosttillskotten. Och för att jag litar på Patrick Wahlberg till hundra procent. Men eftersom jag samarbetar med Greatlife så kan du köpa Q10 med femton procents rabatt.

Mina HÄLSOPAKET HITTAR DU HÄR och lite text om varför jag valt att samarbeta med Greatlife. Vi är inne på vårt åttonde år nu, om jag inte räknar fel.

Vi, jag och Greatlife har utformat några riktigt härliga hälsopaket som redan i sig är rabatterade, och vet du. Du får 15 procent rabatt på dem och på ALLA kosttillskott från Innate response och Megafood med koden KARIN. Så bra och så bra julklapp, kolla nedan på mina hälsopaket.

Mina hälsopaket

KARINS HÄLSOPAKET FÖR DIG MED HYPOTYREOS

KARINS PAKET FÖR DIG MED HYPERTYREOS

KARINS PAKET FÖR IMMUNFÖRSVARET

KARINS PAKET FÖR KVINNOR 55+

KARINS HUDPAKET

Och du har väl inte missat min viktiga och lättlästa bok om sköldkörteln? Balans naturlig väg till en friskare sköldkörtel. HÄR HITTAR DU MINA BÖCKER

1 reaktion på ”Q10 för ett greatlife…”

  1. Erika Persson

    Karin det hade vart så intressant att få höra dina tankar kring covid och vaccinet
    Är det ngt du kan tänka dig att göra?
    Jag själv är ytterst tveksam till att ta vaccinet
    Må gott

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *