Pyssel under corona

Det är en märklig tid. Vill åka och hälsa på mamma på hennes demensboende, men även friska avrådes att besöka våra gamlingar. Ute regnar det och inne i mig är det ett snurr av kämparanda och oro. Tror jag delar den känslan med de flesta.

Men vad kan du pyssla med under den här tiden. Tänkte stolpa upp lite grejer som jag erbjuder.

Du hittar flera av mina yogadvder gratis på KARINS YOUTUBEKANAL Här kan du sätta ihop ditt eget yogaprogram. Sprid gärna vidare. Här hittar du gravidyoga, 40plusyoga, förlossningsförberedande osv

In och kolla. Jag lät en redigerare ladda ner flera av mina dvder som kom ut 2011, så JA det är en yngre Karin ni ser och med två bröst. De spelades in året innan jag fick cancer.

Lyssna på podden KVINNOLIV Min hälsopodd där vi tog upp viktiga ämnen med experter och med människor som har erfarenhet av just det ämnet. Här hittar du ämnen som klimakteriet, underlivet, huden, lymfsystemet, sköldkörtel, adhd och kvinnor. In och lyssna. Så bra avsnitt.

När du behöver lugn och ro. När du känner att tankarna far iväg och oron är för stor att hantera då är min podd PAUS ett bra alternativ. Här hittar du flera meditationer där jag guidar dig till ro. In och lyssna.

Du hittar flera av mina böcker HÄR

Att läsa och förkovra sig är en mycket bra sak i den tid som råder nu. Jag föreslår Omstart. Min bok som handlar om lymfsystemet. Om lymfsystemet mår bra så mår oftast immunförsvaret bra.

Eller varför inte min senaste bok Balans, som handlar om sköldkörteln. Sköldkörteln som är som en termometer i kroppen som visar på hur vädret inom dig är. Här hittar du också en massa bra tips och råd. Men framförallt fakta om hur man tar hand om sin sköldkörtel.

Du kan också ladda ner min finfina och bra bok Yoga Detox HÄR

Kostar bara 49 kronor. Här hittar du yogaövningar, andningsövningar och är en mycket fin bok som är fotograferad i Indien. In och läs Yoga – fysisk och själslig detox

Vi vet också att orgasmer ger ett bättre immunförsvar. Varför inte köpa min fantastiska bok YOGA EROTICA Här hittar du flera tips på vad du kan göra med dig själv och eller med din partner.

Och när vi nu är inne på att utforska sig själv. In och beställ min bok NYA KNIP…Den hittar du på bokrean och är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Sen så klart tycker jag att du ska ta hand om dig själv. I mitt förra inlägg tipsade jag om mitt samarbete medKALLPRESSEN In och beställ frukt och grönt som är 100 procent ekologiskt. Proppa i dig bra och näringsrik mat. Men glöm inte att använda koden GRÖNAKARIN i kampanjrutan innan du ska betala. Den ger dig 15 procents rabatt.

Boosta med B-, C- och d- vitamin, selen, Zink bland annat från GREATLIFE I de tider som är nu behöver vi alla ett extra tillskott. Du får 10 procents rabatt på allt hos Greatlife om du skriver in KARIN i kampanjrutan innan du ska betala.

Och glöm inte att luftkramas och plötsligt blev hälsningen Namaste den hetaste och smartaste hälsningen tills stormen bedarrat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *