ge oss en jämlik och rättvis vård

saker som gör mig ARG och ledsen är sånt här: https://www.expressen.se/gt/ann-57-dog-sjukvarden-missade-dodliga-tillstandet/?fbclid=IwAR0Ec2LJrv6rW7pHuJ1dIH7XlOw6lcoDvYQs56t9PDG42f0WPohZMHmcOi4

det ska inte behöva ske i ett land som Sverige. Hur kan inte vårdpersonalen vara mer uppdaterad på sköldkörtelproblem???? 468 000 är diagnosticerade med hypotyreos i Sverige idag. Ja, ni läser rätt DIAGNOSTICERADE. Och det är inte den enda sköldkörtelsjukdomen och frågan är ju hur många som inte är diagnosticerade men som har problem?! Men det betyder alltså att vi som är diagnosticerade borde vara under läkaruppsikt. Men eftersom 8 av 10 är kvinnor så tas uppenbart inte sjukdomen på allvar. Sköldkörtelförbundet är en av Sveriges största patientförening och den arbetar hårt för att informera oss diagnosticerade om nyheter från utlandet, senaste forskningen. Och om man tar sig in på någon av facebooksgrupperna som handlar om sköldkörteln så kan man läsa om hur många, främst kvinnor, som mår dåligt trots medicinering. Herregud, man kan bli foliehatt för mindre. De flesta får gå länge med problem. De blir hemskickade med ord som att det är vanligt att vara trött i din ålder. Du har gått upp i vikt för att du är klimakteriet. Det är vanligt i din ålder att håret är trött och fnasigt. Hur har du det i din relation?

Hallå, man går till doktorn när man är orolig, mår dåligt. Bara för att problemen låter diffusa eller kan gå in under depression och klimakteriet så borde det vara självklart att prover tas.

Jag tog mina första tester på Werlabs 2016. det visade sig att jag hade hypotyreos. Idag samarbetar jag med Werlabs. Där är det enkelt att ta prover och jag har också satt ihop ett paket för oss med sköldkörtelproblem. Här hittar du det: https://werlabs.se/karin-bjorkegren-jones-wellness-paket/

Och du glöm inte att du får 10 procents rabatt om du skriver in KARIN i kampanjrutan när du ska betala.

Och har du sköldkörtelproblem gå med i sköldkörtelförbundet för till slut måste man börja lyssna på oss. Eller hur!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *