inte utan mina kosttillskott

B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, Järn, Q10, Selen, E-vitamin, Zink, Omega 3, Magnesium, Probiotika återigen vad har jag glömt?

Jag köper mina kosttillskott från Greatlife. Numera samarbetar jag med https://www.greatlife.se eftersom jag anser att de har de bästa kosttillskotten. Vilket betyder att ni får 10 procent på era köp på Greatlife om ni använder koden KARIN i kampanjrutan innan ni ska betala.

Jag lärde känna Patrick som är en av delägarna till Greatlife när jag gått igenom alla cancerbehandlingar. Det var han som tipsade mig om att ta kosttillskottet Q10 när jag fick hjärtsvikt efter alla cancerbehandlingar. Patrick, är inte läkare men han är en sån vetgirig person som hela tiden håller sig uppdaterad om forskning och studier. Jag frågar honom ofta om olika hälsogrejer och han har alltid så bra svar och skickar ofta någon studie från utlandet.

Numera bor Patrick på Mallorca med sin familj och jag försöker få honom att starta ett hälsohem eller nåt. Jag skulle boka in mig direkt. Patrick hade så klart läst om den här hjärtsviktstudien och Q10. Mitt hjärta som var nere på 30 procents kapacitet blev läkt på tre månader och ofta tänker jag på vad som hade hänt om jag gjort som hjärtläkaren sa. Han som tyckte att jag skulle ta de där två medicinerna PUNKT SLUT. Han som inte ville lyssna på mig, eller prata om alternativ till medicinerna som jag så klart googlat upp biverkningarna på. Vem vill ha fler biverkningar när man söker hjälp för en biverkning? Kan ändå tycka att det är väldigt konstigt att den här hjärtläkaren, som också var överläkare på kardiologen på KS inte var uppdaterad på Q10-studien. Jag gjorde inte som överläkaren sa utan bestämde mig för att ta Q10, gå på hypnos för mitt hjärta och så började jag svinga kettlebells. Tre månader tog det och så var hjärtat normalt.

Det är såna här historier som får mig att tro på komplementär vård. Som jag önskar att vi får det i Sverige! Till dess äter jag kosttillskott och gör allt jag kan för att ta reda på mer, inte bara bota symptom utan försöka hitta roten. Varför blev jag sjuk? Varför gick det så långt som cancer? Numera försöker jag lyssna på kroppen, vad den försöker säga mig. Jag vill hålla. Jag vill bli gammal men slippa krämpor.