inte utan mina kosttillskott

B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, Järn, Q10, Selen, E-vitamin, Zink, Omega 3, Magnesium, Probiotika återigen vad har jag glömt?

Jag köper mina kosttillskott från Greatlife. Numera samarbetar jag med https://www.greatlife.se eftersom jag anser att de har de bästa kosttillskotten. Vilket betyder att ni får 10 procent på era köp på Greatlife om ni använder koden KARIN i kampanjrutan innan ni ska betala.

Jag lärde känna Patrick som är en av delägarna till Greatlife när jag gått igenom alla cancerbehandlingar. Det var han som tipsade mig om att ta kosttillskottet Q10 när jag fick hjärtsvikt efter alla cancerbehandlingar. Patrick, är inte läkare men han är en sån vetgirig person som hela tiden håller sig uppdaterad om forskning och studier. Jag frågar honom ofta om olika hälsogrejer och han har alltid så bra svar och skickar ofta någon studie från utlandet.

Numera bor Patrick på Mallorca med sin familj och jag försöker få honom att starta ett hälsohem eller nåt. Jag skulle boka in mig direkt. Patrick hade så klart läst om den här hjärtsviktstudien och Q10. Mitt hjärta som var nere på 30 procents kapacitet blev läkt på tre månader och ofta tänker jag på vad som hade hänt om jag gjort som hjärtläkaren sa. Han som tyckte att jag skulle ta de där två medicinerna PUNKT SLUT. Han som inte ville lyssna på mig, eller prata om alternativ till medicinerna som jag så klart googlat upp biverkningarna på. Vem vill ha fler biverkningar när man söker hjälp för en biverkning? Kan ändå tycka att det är väldigt konstigt att den här hjärtläkaren, som också var överläkare på kardiologen på KS inte var uppdaterad på Q10-studien. Jag gjorde inte som överläkaren sa utan bestämde mig för att ta Q10, gå på hypnos för mitt hjärta och så började jag svinga kettlebells. Tre månader tog det och så var hjärtat normalt.

Det är såna här historier som får mig att tro på komplementär vård. Som jag önskar att vi får det i Sverige! Till dess äter jag kosttillskott och gör allt jag kan för att ta reda på mer, inte bara bota symptom utan försöka hitta roten. Varför blev jag sjuk? Varför gick det så långt som cancer? Numera försöker jag lyssna på kroppen, vad den försöker säga mig. Jag vill hålla. Jag vill bli gammal men slippa krämpor.

5 reaktioner på ”inte utan mina kosttillskott”

 1. Anne Lemmetty Åkerlöf

  Precis Karin! Vår stora läxa är att lära oss att tolka vad kroppen kommunicerar med oss. Men vi är experter på att vara blinda för kroppens signaler – så är vi ju upplärda. Vi dövar signalerna med laboratorieframställda mediciner som tar bort signalerna (symtomerna).

 2. Jag har inte haft cancer men däremot utmattning efter långvarig stress och jag tar exakt samma tillskott som du förutom järn, det blir bara nån gång när tröttheten är ännu större än vanligt. Är dock ”frisk” sen två år även om frisk idag är något annat än tidigare.
  Jag äter ofta även pycnogenol och har du inte läst om det så gör det. Som en stödstrumpa för kärlen, som min näringsterapeut uttryckte det.
  Fick precis hem Cellexir i veckan och ska testa det nu, innehåller bl a Q10 100 mg(?) och massa annat bra för våra celler. Blev så nyfiken när jag läste om det så var tvungen att
  testa 🙂
  Kändes skönt att läsa att du som har så bra koll tar samma tillskott som jag, då har nog jag också kol 😉
  Tack för dina härliga inlägg! Kram <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *