jag har hypotyreos

jag har hypotyreos och det betyder att jag behöver hålla koll på mina sköldkörtelvärden hela tiden. Tänk att en så liten körtel som sköldkörteln faktiskt är, att den ändå kan göra så mycket skada och slå ut oss om den inte mår bra. Låga sköldkörtelvärden gör att man ofta går runt och fryser, sover dåligt, trött lite på gränsen till deprimerad eller så kanske man är jättedeprimerad. Den här lilla körtelngör att jag behöver alltid tänka på att sova ordentligt, äta ordentligt, dricka vatten, inte för mycket kaffe, träna lagom och stressa/oroa mig mindre. Och det vet ni ju, det är ju inte det enklaste. Livet drabbar en även om man inte vill. Det tar tag i en och ruskar om och så måste man lägga energi på att boosta sig själv.

Jag samarbetar sedan många år med WERLABS läs här och vi tog fram Karin Björkegren Jones-paketet för att kolla sköldkörteln, eftersom vi är så många som behöver göra en grundlig koll.LYSSNA på Jenny Koos Här i podden Hälsohormoner Hon tipsar om mitt braiga paket flera gånger faktiskt!

Den här vintern har jag varit väldigt trött och ganska sliten. Det är mycket i mitt privatliv som är tufft nu. Det sliter på kroppen, på psyket. Men jag vet att det kommer bättre dagar och jag vet också att min sköldkörtel mår bra på sommaren när jag kan tumla runt i vattnet och när jag får vara i solen. Mitt element. Så nu tänker också jag beställa mitt eget werlabstest och fylla på med lite andra grejer som östrogen, progesteron och DHEA för att verkligen göra en grundcheck. HÄR HITTAR DU TESTERNA

Och eftersom vi samarbetar har jag sett till att du får 10 procents rabatt på ALLA TESTER hos Werlabs om du skriver in koden KARIN i kamkanjrutan innan du ska betala. BRA VA!

Den här bilden kommer från min PAUS som du hittar här