bästa kosttillskotten

C-vitamin,Q10, B-complex, järn, E-vitamin & selen, zink, adrenal respons, Flora(probiotika, One daily, Omega 3, D-vitamin, Magnesium, hm har jag missat nåt. Jag har mina kosttillskott i små påsar och kånkar med dem på resor. Jag köper bara kosttillskott av bästa sort och numera samarbetar jag med Greatlife. Killarna som driver den e-butiken har världens koll. Det var bland annat Patrick som hjälpte mig med Q10, då jag hade hjärtsvikt. Tre år efter att han tipsade mig om att Q10 läker hjärtsvikt kom studien som hjärtöverläkaren på Thoraxkliniken inte kände till, men Patrick. Det är jag honom evigt tacksam för. Mitt hjärta läkte alternativt på tre månader. Ni vet väl att ni får 10 procents rabatt på alla kosttillskott på Greatlife. Ni skriver bara in YOGAVITA i kampanjrutan innan ni ska betala. Missa inte det

1 reaktion på ”bästa kosttillskotten”

  1. ja det är säkert bra men hur vet jag vilka tillskott jag behöver, jag tycker det känns onödigt att köpa en massa tillskott som jag kanske inte ens behöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *