du är frisk

När jag blev sjuk i cancer gjorde jag verkligen allt jag kunde för att hjälpa kroppen att ta sig igenom alla cancerbehandlingar. Och det enda som en sjuk person önskar är ju att bli frisk.
Du är frisk är den vackraste meningen jag vet. Och alldeles säkert är det samma för alla människor som varit svårt sjuka.
Att ha hälsan.
Idag handlar mitt liv om att minimera biverkningarna efter alla cancerbehandlingar, men också att stärka min kropp. Jag försöker förbereda mig inför min ålderdom.
Jag vill hålla i det långa loppet.
Och hur håller man i det långa loppet.
Vilket betyder träna lagom.
Äta bra.
Ta hand om mig själv, mitt inre bagage.
Omge mig med människor som vill mig väl.
Gå promenader.
Våga ta plats i mitt eget liv och älska, glömma och förlåta typ.
Men att stå upp för mig själv. Att inte ta skit och försöka vara en schysst person.
Har jag glömt nåt?

Jag gör olika samarbeten med företag och personer som jag tror på. Som jag själv använder och det här är viktigt. I alla fall för mig. Skulle inte tipsa om nåt jag inte tror på, bara för att det klirrar till i min kassa. Jag säger nej till saker vars innehållsförteckning inte lirar med min inställning vad som är hälsa. Jag får många frågor om vad ska jag äta för kosttillskott. Vad ska jag ta för tester osv. Jag har svårt att svara på alla mejl jag får, men att komma på en workshop eller följa med mig på en yogaresa är ett bra tillfälle. Då spenderar vi mycket tid tillsammans, äter ofta måltider ihop och det finns naturliga tillfällen till prat om hälsa, livet och det där lilla extra. PÅ tisdag åker jag till Marocko med en grupp. Det blir superhärligt. Här kan du läsa om min YOGARESA TILL ITALIEN I OKTOBER Den blir superhärlig.
Eller varför inte en yogahelg i den supersöta lilla byn Viken i Skåne. YOGAHELG I VIKEN, SKÅNE 1-3/6 Finns många mysiga b&b i närheten, eller mysiga hotell/pensionat. Ser väldans mycket fram emot min helg i Skåne.

När jag fattade hur svårt det var att få göra blodtester för att kolla mina värden i den vanliga vården så bokade jag själv ett test på werlabs. Det visade att jag hade sköldkörtelproblem. Och nåt halvår efter att jag själv testat hörde Werlabs av sig till mig och ville samarbeta. Vi utformade det här paketet för oss med sköldkörtelproblem Karin Björkegren Jones-paketet

Men glöm inte att du får 10 procent på valfritt test om du använder koden KARIN. Skriv in den i kampanjrutan när det är dags att betala.

werlabssidebanner_500x440

Visst vore det fantastiskt om ”att bara äta bra” räckte för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Idag vet vi att det inte är så, även om många fortsätter att hävda det. Men med det sagt vill jag varna för att tro att alla vitaminer är bra vitaminer, att alla kosttillskott är bra, bara för att det står kosttillskott. För precis som det är skillnad på mat och mat, så är det också skillnad på bra och dåliga kosttillskott.Kolla alltid innehållsförteckningen vad tillskotten innehåller.

Jag äter en hel del kosttillskott för att må så bra jag bara kan. För att hjälpa kroppen att må så bra den kan. Jag har valt att äta kosttillskott från Innate Response för att det är ledande inom whole-food. Det vill säga icke processad mat. Rena kosttillskott till 100%. Skulle inte nöja mig med mindre. De är RAW och funkar för min vegetariska livsstil. Skulle inte stoppa i mig några vitaminer som är syntetiska gjorda. Raw is da shit, helt enkelt. Tillsammans med Greatlife.se har jag satt ihop några riktigt härlig hudpaket. Vitaminer som är bra för huden, men så klart, eftersom allting hänger ihop bra för kroppen och alla inre organ. För du vet väl att skönheten kommer inifrån.

Men även här så gäller procenten på alla produkter. Du får tio procent på ditt första köp om du skriver in koden YOGAVITA i kampanjrutan innan du ska betala.HÄR HITTAR DU GREATLIFE

banner-yogavita

2 reaktioner på ”du är frisk”

  1. Birgitta Jansson

    Hej Karin, vill gärna se vilka ”kosttillskott” ”namnen ”du satt i hop? det syns ej på bilden. Tack på förhand.Birgitta Jansson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *