Hej från India

Jag är i Indien och har semester. Blir inte så mycket skrivit här. Jag har det fullständigt underbart och yogan varje morgon för fantastiska Sharmila Desai som lämnat New York med sin familj och byggt en helt underbar yogastudio i Morjim. Just nu känns allt väldans bra. På måndag tar vi flyget hem för snö och jul. Jag längtar efter Pino och min familj.

Men de senaste dagarna har vi tagit hand om trebenta Happy och en kattmamma och hennes fyra ungar. Så vi har fullt upp.

IMG_4797

Jag har fått en del meddelande och frågor angående mina sköldkärteltester. Så jag svarar här.

Jag tog mina tester från werlabs och det visade sig att vi var tvungna att öka på antalet NTD, alltså antalet tabletter av Erfa som är ett naturligt sköldkörtelhormon. Jag åkte iväg dagen efter till Indien och har under min semester alltså ställt in dosen. Min läkare vill att jag ska ta nya prover efter fem veckor. Målet är ju att alla mina värden ska hamna på normal nivå, om det nu går. Tror det kommer att hålla på så ett tag. Alla andra värden är fina, eller inget att klaga på. Det känns skönt. Men just mina sköldkörtelvärden är fortfarande en aning svängiga.
Hann inte få mina tabletter som jag alltså själv beställt från ett apotek i Tyskland innan jag åkte till Indien. Fick faktiskt panik och lyckades på ett par dagar, eftersom jag förstod att mina tabletter skulle ta slut. Köpa från en schysst tjej som hade en extra burk.
Jag tycker det är helt sjukt att vi ska behöva hålla på så här. Lite som att man är kriminell och jag verkligen hatar att jag inte har möjlighet att själv välja vilken sjukvård, medicin eller behandling jag vill ha.

Vi är många som har problem med sköldkörteln. Och många som blir feldiagnsosticerade. Och många är vi som får tjata och tjata hos doktorn för att få göra de viktiga tester som behövs för att kolla sin sköldkörtel. Därför samarbetar jag med Werlabs och har tagit fram det här braiga paketet KOLLA HÄR Och du får 10 procent om du skriver in KARIN i kampanjrutan. Efter jul ska jag ta mina tester igen och se om mina värden blivit bättre sedan jag höjde dosen.

2 reaktioner på ”Hej från India”

 1. Anne Åkerlöf

  Håller med dig Karin – att det är för taskigt att inte få påverka sin sjukdom till kanske bättre läge. Jag trappar ner på mina Levaxin, som jag knaprat på i årtionden… Jag äter en tremånaders period av vitaminer och mineraler anpassade till mig genom hårmineralanalys. Försöker vara utan vitt socker och vetemjöl också. Ska ta ny analys i januari. Men vet inte om jag vågar sluta helt med Levaxin…
  Hoppas. Min sköldkörtel svänger också.

 2. Hej Karin!
  Vad heter apoteket i Tyskland du beställer Erfa ifrån? Vill också prova det. Äter levaxin och liothyronin sen några år men mår ändå inte bra.
  Har köpt din bok och älskar alla dina tips.
  Hälsningar Agneta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *