Kolla din sköldkörtel

fullsizerenkkder

Ni har väl inte missat mitt samarbete med Werlabs? GÅ IN VIA DEN HÄR LÄNKEN Och du får 10 procent på ditt köp om du skriver in KARIN i kampanjrutan.

Vi har tagit fram ett speciellt paket för oss som vill kolla sköldkörteln. Både inre och yttre obalans kan leda till diffusa symtom som nedstämdhet, trötthet och oro bland annat där orsaken till en början kan vara svår att förstå. Tillsammans med Werlabs har jag tagit fram ett paket som kan hjälpa dig att ta reda på mer om din kropp och analysera dina värden relaterade till vissa av dessa besvär.

Sköldkörtelbesvär är något som jag bryr sig särskilt om då det verkar vara ett stort problem för framförallt för oss kvinnor – inte minst för mig själv. Därför har vi tillsammans tagit fram ett extra omfattande Wellnesspaket med fokus på sköldkörteln. Bra va?

Och visst, ni kanske tycker det är dyrt. Eller de här testerna kan man få hos husläkaren etc. Jag gjorde mitt första test med Werlabs för ett år sedan. Då hade jag fått tjata på min husläkare. Sedan visade det sig att husläkaren inte skrev att jag skulle göra alla viktiga tester som behövs för att göra en ordentligt utredning om mina värden. Så för mig blev det både billigare och jag behövde inte tjata mig till de olika testerna. det tycker jag är bra med Werlabs, men testet gjordes på samma ställe som min husläkare sitter. Snabbt fick jag sedan svar i min onlinejournal. När werlabs hörde av sig i höstas och ville samarbeta så kändes det som en toppenide. För mig är min hälsa, ja vad ska jag säga, nästan allt. Jag vill inte ha brister i min kropp. Jag vill också hjälpa min kropp att göra sitt jobb.

HÄR KAN DU LÄSA OM HYPOTYREOS
HÄR KAN DU LÄSA OM HYPERTYREOS

1 reaktion på ”Kolla din sköldkörtel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *