kram från indien

Jag är i Indien och jag har inte haft möjlighet att blogga. Förlåt för det. Det var så dålig uppkoppling i Kerala så det var snarare en pina att sitta framför datorn som laggade hela tiden. Så jag la ner.

Men vi hade så fina dagar och bodde alldeles fantastiskt mitt i backwaterområdet. Varje dag fick vi ayurvedabehandlingar och vi njöt som bara den. En så gullig grupp där alla verkade gilla varandra. Ni anar inte vad en yogafröken tycker det är härligt. Jag älskar verkligen när deltagarna bondar och kanske fortsätter att bonda efteråt. Man har delat en härlig upplevelse och det här fallet en resa.

Efter en lång resa från Kerala, tog elva timmar är jag nu äntligen i Goa. I eftermiddag börjar yogan. Men jag har haft så lyxigt att jag två mornar efter varandra fått vara med på Maria Boox yoga. HÄR hittar du hennes hemsidaSkönt att få korrigeringar och hjälp när man mestadels yogar själv. Maria är också med i senaste boken Ett stressfritt liv och skrev också ett så fint förord till min bok Yoga – fysisk poch själslig detox

Följ mig på instagram om du vill se vad som händer mig i Indien just nu. Jag heter karinbjones

fullsizerenkkder

Här ’är jag med delar av gulliga werlabsgänget. Vi har nu uppgraderat mitt WELLNESSPAKET med extra tester om du vill kolla din sköldkörtel. Jag är så glad för det eftersom det ju visade sig att jag själv har problem och behöver kolla mina värden regelbundet. Och du vet ju att du får 10 procent om du går in HÄR och skriver in koden KARIN.

Kram från Indien

3 reaktioner på ”kram från indien”

  1. Hej, Jag har presic hittat bade yogan och din blog och blev väldigt nyfiken på din Indien-resa. Du kanske redan har skrivit om det, men är det på ett retreat? Var? Vad gör ni vad ingår? Tack o God Jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *