bra liv

Brevbilaga
Bildtext: Det här är en bild från när jag träffade Patrick första gången. Det var Josefin Jäger som sammanförde oss. Tack för det.

En av mina absoluta favoriter har börjat blogga på Laila Bagges blogg. HÄLSOPATRICK På bara några dagar har han skrivit bra grejer om både solning och stress.
Patrick är min guru vad gäller vitaminer och mineraler och en person jag gärna frågar när det kommer till innehållsförteckningar och vilka vitaminer/mineraler, ja, kosttillskott jag borde äta.

Ibland tänker jag på det. På alla er änglar som kom i min väg när jag blev sjuk. Hur ni lotsat mig vidare och tålmodigt besvarat alla mina frågor.
Och gång på gång har jag kommit med nya diagnoser (hjärtsvikt, lymfödem etc), biverkningar av cancerbehandlingarna som ni hjälpt mig med.
Tack snälla, fantastiska ni.
Ni är just änglar.
Jag tror ni vet vilka ni är. Är så rädd att nämna er vid namn, tänk om jag glömmer någon…

Patrick tipsade mig om kosttillskottet Q10 när jag fick hjärtsvikt. Medicinerna som hjärtläkaren skrev ut och beordrade mig att äta hade kunnat ge mig ännu fler biverkningar. Och vet ni, en av biverkningarna på läkemedlen var just ett sämre hjärta. Hur sjukt är inte det.
Jag tittar alltid på biverkningslistan på en medicin. Och frågar mg är det värt det. Finns det alternativ?

Ni som följt mig vet att jag valde den alternativa vägen vad gäller mitt hjärtsvikt. Jag struntade i Doctors order och läkte mitt hjärta alternativt. Två år efter mitt hjärtat läkt (ja, tack det är numera normalt) så kom undersökningen som visade på att kosttillskottet Q10 visat på att läka hjärtsvikt i en studie.
Jaha, kanske ni tänker. Det var väl bra.

Men det som händer när man får en sjukdom, när man försöker läka sig själv är ju att försöka göra det utan biverkningar. Utan efterskalv. Ni anar inte vad tröttsamt och framför allt kostsamt det är att försöka fixa sig själv. Jag vet verkligen inte hur många tusenlappar jag är uppe i. 100 000 kronor kanske. Och det är det som blir så sjukt när landstinget tar sin hand bort från typ det enda alternativ till alternativvård för oss som inte är rika.
Just därför tycker jag att Landstinget ska fortsätta att subventionera för oss som behöver läkas efter cancersjukdomar, utbrändhet bland annat. När ska man börja titta på den skada som den sk vetenskapliga medicinen och vården kanske ger?
PÅ onsdag nästa vecka ska jag vara med i en paneldebatt på Almedalsveckan om det här med patientval etc. Jag ska prata utifrån att ha varit patient på Vidarkliniken. Vad tycker ni jag ska tänka på? Känner mig plötsligt väldigt nervös. Jag hoppas jag får nåt bra sagt och inte tunghäfta.

Namnlöst
Bildtext: jag är så stolt att jag fick träffa Syster Märta som är en av Vidarklinikens pionjärer. Hon som skrivit så många fina böcker om hur man kan läka förkylningar och sjukdomar med örter bland annat.

Seså, tillbaka till början av det här inlägget, nämligen Greatlife. Ni vet att jag samarbetar med Greatlife. Greatlife drivs av Patrick och Daniel, två toppenkillar. Om ni går in HÄR och fyller i YOGAVITA i kampanjrutan så får ni 10 procents rabatt på ert första köp. Idag har jag själv klickat hem Magnesium och BCOMPLEX180 som var slut. Vi har också satt ihop två superfina hudpaket, lilla och stora, med bra grejer. Jag lovar! Och så finns ett toppenfint paket med min bok Frisk och strålande hy. Förövrigt tycker jag att namnet greatlife på en hemsida som handlar om precis det är ett så bra namn. För vem vill inte ha ett greatlife?

186

5 reaktioner på ”bra liv”

 1. Hej! Du kommer lysa i debatten på Almedalen. Du har det i dig det du ska säga. Vi är många som är med dig i tanken ??.
  Tack för att du för allas vår talan ?

 2. Klart man vill ha ett Great Life! 🙂 Jag bestämde mig för att göra hål i plånboken och beställde ett paket därifrån med Innate Responses produkter, bl.a. B-vitamin komplexet och D-vitamin. Det lät så himla bra att vitaminerna skulle komma från ”whole foods” och inte vara syntetiska. Men jag kände mig snopen när jag googlar på innehållsförteckningen och de flesta vitaminerna kommer från ”s. cerevisiae” som är bagerijäst. Jag hade väntat mig att kapslarna skulle vara baserade på riktiga grönsaker och liknande… Nästa omgång vitaminer blir nog syntetiska ändå, kanske från Thorne. Hur tänker du när du väljer B-vitaminer från Innate framför syntetiska? Jag är inte alls insatt i vitaminvärlden, och det är svårt att veta hur man ska tänka och vad som är bra. Jag har slutat med p-piller och vill äta B-vitamin och magnesium för att återställa min menscykel.

 3. Hej Karin. Tack för din blogg, har letat och sökt med lyckta efter andra sätt att bota hjärtsvikt än läkarvårdens alla mediciner som faktiskt heller inte botar utan minskar symptom. I vårt fall här hemma har dessa mediciner förvärrat symptomen istället.
  Jag har hittat många studier om q10men oxå andra vitaminer som spelar en stor roll.
  Genom att jag fann din blogg gav du mig hopp om att det går att bota. Har nu funnit en ”naturlig bypass” som jag rådades ur ett utube klipp från en näringsterapeut som även säger att detta är inget läkaren berättar för sin patient. Det gjorde heller inte vår läkare men när jag berättar för honom om att vi vill ha en remiss till deras egna klinik (som ingen nämnt) är det enbart hjärtsjukdom med kärlkramp som kan remiteras dit fast detta är en gammal metod de använt sedan 50talet som bevisats hjälpa alla hjärtsjuka även människor som fått stroke.
  Det är en sjuk kamp om rätten till att få vara frisk när du väl blir sjuk.

  Jag undrar om du har mera tips om kosttillskott livsstil mm när det gäller hjärtsvikt? Eller vart man kan vända sig? Hälsans hus som jobbar tillsammans med vidare kliniken har vi besökt men den läkaren visste inget om q10 dock skrev han ut annat som ska boosta hjärtat.
  Mvh
  Alexandra

 4. Pingback: Bota Hjärtsvikt – ADRISK

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *