bra liv

Brevbilaga
Bildtext: Det här är en bild från när jag träffade Patrick första gången. Det var Josefin Jäger som sammanförde oss. Tack för det.

En av mina absoluta favoriter har börjat blogga på Laila Bagges blogg. HÄLSOPATRICK På bara några dagar har han skrivit bra grejer om både solning och stress.
Patrick är min guru vad gäller vitaminer och mineraler och en person jag gärna frågar när det kommer till innehållsförteckningar och vilka vitaminer/mineraler, ja, kosttillskott jag borde äta.

Ibland tänker jag på det. På alla er änglar som kom i min väg när jag blev sjuk. Hur ni lotsat mig vidare och tålmodigt besvarat alla mina frågor.
Och gång på gång har jag kommit med nya diagnoser (hjärtsvikt, lymfödem etc), biverkningar av cancerbehandlingarna som ni hjälpt mig med.
Tack snälla, fantastiska ni.
Ni är just änglar.
Jag tror ni vet vilka ni är. Är så rädd att nämna er vid namn, tänk om jag glömmer någon…

Patrick tipsade mig om kosttillskottet Q10 när jag fick hjärtsvikt. Medicinerna som hjärtläkaren skrev ut och beordrade mig att äta hade kunnat ge mig ännu fler biverkningar. Och vet ni, en av biverkningarna på läkemedlen var just ett sämre hjärta. Hur sjukt är inte det.
Jag tittar alltid på biverkningslistan på en medicin. Och frågar mg är det värt det. Finns det alternativ?

Ni som följt mig vet att jag valde den alternativa vägen vad gäller mitt hjärtsvikt. Jag struntade i Doctors order och läkte mitt hjärta alternativt. Två år efter mitt hjärtat läkt (ja, tack det är numera normalt) så kom undersökningen som visade på att kosttillskottet Q10 visat på att läka hjärtsvikt i en studie.
Jaha, kanske ni tänker. Det var väl bra.

Men det som händer när man får en sjukdom, när man försöker läka sig själv är ju att försöka göra det utan biverkningar. Utan efterskalv. Ni anar inte vad tröttsamt och framför allt kostsamt det är att försöka fixa sig själv. Jag vet verkligen inte hur många tusenlappar jag är uppe i. 100 000 kronor kanske. Och det är det som blir så sjukt när landstinget tar sin hand bort från typ det enda alternativ till alternativvård för oss som inte är rika.
Just därför tycker jag att Landstinget ska fortsätta att subventionera för oss som behöver läkas efter cancersjukdomar, utbrändhet bland annat. När ska man börja titta på den skada som den sk vetenskapliga medicinen och vården kanske ger?
PÅ onsdag nästa vecka ska jag vara med i en paneldebatt på Almedalsveckan om det här med patientval etc. Jag ska prata utifrån att ha varit patient på Vidarkliniken. Vad tycker ni jag ska tänka på? Känner mig plötsligt väldigt nervös. Jag hoppas jag får nåt bra sagt och inte tunghäfta.

Namnlöst
Bildtext: jag är så stolt att jag fick träffa Syster Märta som är en av Vidarklinikens pionjärer. Hon som skrivit så många fina böcker om hur man kan läka förkylningar och sjukdomar med örter bland annat.

Seså, tillbaka till början av det här inlägget, nämligen Greatlife. Ni vet att jag samarbetar med Greatlife. Greatlife drivs av Patrick och Daniel, två toppenkillar. Om ni går in HÄR och fyller i YOGAVITA i kampanjrutan så får ni 10 procents rabatt på ert första köp. Idag har jag själv klickat hem Magnesium och BCOMPLEX180 som var slut. Vi har också satt ihop två superfina hudpaket, lilla och stora, med bra grejer. Jag lovar! Och så finns ett toppenfint paket med min bok Frisk och strålande hy. Förövrigt tycker jag att namnet greatlife på en hemsida som handlar om precis det är ett så bra namn. För vem vill inte ha ett greatlife?

186