häxans trädgård

Min kompis Hella Nathorst-Böös har gett ut sin första bok.
Och jag lovar den är så fin. Så fantastiskt härlig och BRA. Och det är så spännande med all fakta om hur häxor och kloka gummor behandlades förr i tiden. Häxans trädgård läkeväxter förr och nu. HÄR hittar du info och köper den
Boken är som ett litet uppslagsverk som får en att vilja bli lite mer häxa och att vilja veta mer. För det är en så viktig kunskap allt det här med örter och läkeväxter. Jag ska ta med boken ut till landet och gå runt i min trädgård. Vi kanske har en massa härliga örter och växter som växer där utan att jag förstått hur kraftfulla de är.
Det som är så bra, är att Hella har tagit foton på flera växter/örter. Vilket gör det lättare att se vad som är vad.

KÖP DEN!!! Du kan också följa Hella på hennes facebooksida Häxans trädgård. Där lägger hon upp lite nyheter, historia, spännande grejer och bilder.

9789187371844_200

Vår tids häxor är ju alla dessa människor som kämpar för komplementär medicinering. Örtagubbar och örtagummor. Och flera som jag pratat med, som vågat och vågar ifrågasätta gängse sätt att behandla sjukdomar har flera känt just att det bedrivits häxjakt gentemot dem. Jag tänker inte nämna några namn. men att välja annorlunda än det som erbjuds i den svenska sjukvården är som att svära i kyrkan.
Och om man är en läkare som ser att det alternativa kanske till och med kan hjälpa, kan man i vissa fall bli av med sin legitimation.

Men för mig har örter, växter varit otroligt viktiga i min tillfrisknad. Varje måndag, onsdag, fredag tar jag en iscadorspruta, det vill säga mistelextrakt. Antropsofernas medicin för cancerpatienter som 2013 blev godkänt av Läkemedelsverket. Jag har tagit det sedan mars 2013. Om du är intresserad kan du söka här i bloggen. Jag har skrivit mycket om det här medlet. Den läkare som skrev ut det medlet till mig är både traditionell läkare OCH homeopat.

Sedan en vecka tillbaka tar jag nu också kinesiska örter för att hjälpa mjälten. från Åsa som du hittar HÄR Min örtagumma.
Min kropp är fortfarande trött efter alla cancerbehandlingar. Ibland blir jag så trött på att hela tiden kämpa för att må bra i kroppen. Inte ha ont. Men också upplever jag att jag lär mig så mycket. PÅ de här åren, i sommar är det fyra år sedan jag fick min diagnos. Men sedan dess alla dessa underbara, fantastiska näringsterapeuter, kostrådgivare, akupunktörer, hypnosterapeuter med flera som hjälpt mig och väglett mig. För det är den alternativa vården som mestadels hjälpt mig, tagit hand om de biverkningar som jag fått av alla cancerbehandlingar, hjärtsvikt, lymfödem för att nämna några. Sedan tillkommer ju trötthet och kanske framförallt att alla inre organ är fullständigt slutkörda. Det enda jag vill är att stärka min insida. Hjälpa kroppen att läka. Någonstans har jag fått för mig att det kommer att ta sju år innan jag är fullständigt hel igen. Visserligen med en del skavanker, men att insidan är lagad.

Varje dag äter jag magnesium, d-vitamin, omega3, q10, adrenal response, evitamin, selen, zink, b-vitamin, one daily, cvitamin bland annat från Greatlife. Deras kosttillskott är baserat på örter. Riktig häxkraft. Och du vet väl att du går in via den HÄR LÄNKEN och skriver in YOGAVITA i kampanjrutan så får du 10 procent på ditt första köp. HÄR kan du läsa om teamet bakom Greatlife, deras filosofi Jag litar fullständigt på Patrick Wahlberg. Du läser väl hans blogg:PERFEKT HÄLSA Han är min örtagubbe.

1 reaktion på ”häxans trädgård”

  1. Hejsan! Vad härlig och stark du verkar vara! Jag förstår att du har kämpat hårt och kanske är trött på råd från välmenande människor… MEN här är en bra interview från 2005 med en läkare som själv drabbades av cancer, Dr Lorrain Day: https://www.youtube.com/watch?v=99h9O2111mQ.
    Hennes hemsidan av idag: http://drday.com/ Hon ser ut att vara en bra reklam för sina egna råd, eller hur? Mvh Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *