bästa appen

Igår åt jag middag på Indian garden (gud vilken bra restaurang) med en av mina tonårskompisar, Ludde. Egentligen heter hon Inger Lundmark. Jag har skrivit om henne förut. Glömde ta en bild. Vi hade så mycket att prata om. Men hittade den här bilden på nätet. Ludde har hjälpt mig massor under min rehabilitering.

inger_lundmark-201323091919

Ludde är dramapedagog, psykoterapeut, familjeterapeut och hypnosterapeut. Hon är fantastisk.
Det finns många bra appar. Men få appar gjorda av personer med Luddes gedigna kunskap. När mitt liv snurrar på, när jag är för mycket uppe i huvudet så lyssnar jag på hennes olika hypnosband som jag har i telefonen. Hon har hjälpt mig med min stress, oro och rädsla för en massa saker. Hon har hjälpt mig med min scenskräck. Bland annat. Hon är fenomenal. Ludde är dessutom teaterutbildad och bra sångröst, vilket gör att man lugnt kan luta sig tillbaka och lyssna. Hennes hypnosband är som en saga där man själv är huvudpersonen. Vem vill inte känna att ens liv är en saga?

Nu finns hennes app att ladda ner: HYPNOS&HÄLSA

Nu har jag laddat ner flera stycken, så jag har ett hypnosbibliotek. Och det är så bra, för du kan lyssna när du flyger, åker tåg. Har en längre resa framför dig. Eller när du behöver ta paus, har svårt att koppla av eller koppla ned. Jag rekommenderar Inger Lundmark varmt.

Det är så härligt att jag på den här sidan får tipsa om allt jag tycket är bra och härligt och fantastiskt.

screen322x572

5 reaktioner på ”bästa appen”

      1. Jag hittar inte appen på android tyvärr. Har sökt på allt jag kan komma på. Och jag hittar inget nästan heller på svenska. För jag antar att den är på svenska. Jag måste vara som en gamma tant som inte hittar på internet ;0)

  1. Pingback: Bästa Meditations Appen – TOWELA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *